9 februari 2020  Doe eens gek: koop een boot

Waar wij ineens zin in hebben?

Varen. Op het Grevelingenmeer. Op ons eigen jacht.

Er staat vandaag een stevig briesje, dus wat houdt je tegen. Pak de telefoon en bel naar Tjerk z’n werk. Of surf ff naar GT Yachtbrokers voor de beste prijzenpakkers. Koop een boot bij Tjerk en u gaat nooit het schip in. Tjerk duikt voor u uw performance cruise zeiljacht op, taxeert de boel, betaalt en verzekert ‘m en is vast ook niet te beroerd om er een fles drank tegenaan kapot te gooien bij de eerste doop.

Liever een okkazie? Ook dat kan bij GT Yachtbrokers. Zo heeft u voor de prijs van nog geen vierduizend traykes Amstel deze prachtige Bavaria 37-3 Cruiser uit 2006. Of voor een halve Heckie is de Winner 1120 van u. En legt u vijf Kali’s op tafel, dan bent u de trotse eigenaar van deze sloep met maar liefst twee sturen: voor elke kapitein één.

Doe eens gek en koop een boot bij Tjerk van GT Yachtbrokers. De man die zand in de sahara kan verkopen en boten vanuit Zundert. Prima vent ook, daar kunde mee lachen. En hij sponsort De Rat. Zodat de drijvende zeepkist niet met de lading naar de bodem zinkt. En wij Ratten er weer even tegenaan kunnen.

GT Yachtbrokers dus, nu nog in Ouddorp, maar snel aan het Grevelingenmeer. Kopen die TitaNAC, goedkoper worden ze niet!Bron : De Rat marketing en communicatie

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>