6 februari 2020  De Radiostilte rondom Willem Weijs.

Bij het aantreden van Peter Hyballa was Willem Weijs interim-trainer af. Daarna werd gecommuniceerd dat Weijs per direct weer terug zou gaan naar zijn oude functie van hoofdtrainer van Jong NAC. Waarom? Omdat Hyballa graag een vertrouweling meeneemt, de 35-jarige Duitser Maik Drzensla. Daarentegen blijft Rogier Molhoek samen met Jelle ten Rouwelaar wél deel uit maken van de technische staf. Iets wat wij begin deze week ook al aangaven: Een keuze die vanuit NAC wel wat uitleg verdient. In de aanhang bestaat de vrees dat de talentvolle trainer met zijn aflopende contract de uitgang kiest.

We zijn benieuwd hoe dit is overeenkomen en of dit helemaal past bij de ambities van Weijs zelf. Is het wellicht beter voor de afronding van zijn huidige Uefa Pro cursus, dat hij nu een elftal voor zichzelf kan leiden? Maar ja, bestaat Jong NAC in die hoedanigheid eigenlijk wel? Voor zover wij weten trainen die nog lang niet vaak genoeg samen, maar zijn een samenraapsel van NAC O19, reserves NAC 1 en een vaste kern van zo’n 8 jongens die in Jong NAC spelen.

Dit zijn vragen die volgens ons niet kunnen wachten tot de technische forumavond van dinsdag 11 februari. Het is maar een tip.
Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>