4 februari 2020  185 NACsupporters gaan 'de toekomst' afvinken

Niet de arena, niet almere, maar sportpark “de toekomst” vormt het toneel waarop NAC en het spek-en-bonen-elftal van ajax elkaar maandag 17 februari gaan bekampen.

Een 'primeur' die de wenkbrauwen doet fronsen. “Vink” denkt de verstokte groundhopper in ons stiekempjes, maar iedere wedstrijd tegen een elftal dat nergens om mee strijdt, waarvoor andere regels gelden, die dus de competitie vervalsen is er één te veel. Omdat de wedstrijd nu op het trainingscomplex wordt gespeeld moeten er ook een hoop vaste uitsupporters thuis blijven. Of toch in ieder geval een ander plekje moeten vinden dan het uitvak.

NAC heeft voor deze wedstrijd namelijk 185 kaarten toegewezen gekregen. Daarvan zijn er 124 bestemd voor autovervoer, de overige 61 kaarten zijn toegekend aan de bus van de SV.

De kaartverkoop is gisteren al begonnen voor Uitkaart+ houders en is vanaf nu open voor alle andere clubkaarthouders. Op moment van schrijven zijn er nog 56 autokaartjes over. Dikke kans dat ze er vandaag allemaal uitvliegen, dus handel snel als je mee wil. Voor €8,50 ben de er bij (uitkaart+-ers €6,50). Autokaarten bestel je natuurlijk via NACtickets.

Kaarten voor de geheel verzorgde én schimmelvrije busreis van Dun Ad Tours kosten ook maar €25 en zijn er volgens de site van de SV nog zat van te koop, maar ook die zal naar verwachting snel vol komen.


Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>