7 november 2019  NAC-jeugd: Alle dagen feest

Dit weekend is er elke dag een wedstrijd te bezoeken van de jeugd. Op elke dag is er zelfs eentje in Breda.

Onder 11
De eerste is zelf al voor de wedstrijd van het eerste elftal. Om 18:00 uur trappen de jongens van de onder 11 al tegen excelsior, dit doen ze op sportpark heksenwiel.

Onder 12
Ook hier wordt er voor NAC op een aparte dag gespeelt, namelijk zondag. Ook deze wedstrijd wordt op sportpark heksenwiel gespeeld. Echter wel heel vroeg in de ochtend. Om 9:30 uur gaan de jongens al het veld op om tegen excelsior te spelen. De jongens speelde a; eerder tegen excelsior en die wedstrijd eindigde in een 8-8 gelijkspel. Kijken hoe de ontwikkeling van de spelers eruitziet een paar weken verder.

Dan zijn we nu aanbeland bij de wedstrijden op zaterdag en wedstrijden die gewoon meedoen voor de competitie.

Onder 13
Op sportpark heksenwiel spelen om 10:30 uur de d-tjes een wedstrijd tegen almere city fc. NAC staat met twee punten meer op een derde plaats. Ook het doelsaldo is beter dan almere wat op de vijfde plaats staat. In het verleden hebben we al kunnen zien dat NAC nog niet zomaar van almere weet te winnen. Gelukkig gaan NAC en statistieken niet samen.

Onder 14
De laatste thuiswedstrijd is voor deze jongens. Deze wedstrijd zal direct na die van de onder 13 gespeelt worden, ook op sportpark heksenwiel. De aftrapt van deze wedstrijd zal zijn om 12:30 uur. Het zou heel mooi zijn als NAC deze wedstrijd weet te winnen, zeker omdat koploper utrecht langskomt. Van de zes gespeelde wedstrijden werden er twee gewonnen en één gelijk gespeelt. Met zeven punten staat NAC dan ook op een vierde plaats, van de zeven ploegen die mee doen. De domstedelingen hebben acht punten meer en een veel beter doelsaldo. NAC moet dus goed opletten achterin, de jongens krijgen namelijk nog te makkelijk doelpunten tegen.

Onder 15
Ondanks het gelijke spel van afgelopen weekend tegen alphense boys staan onze boys nog wel bovenaan. Tegen fc fraude heeft maar liefst tien punten minder. Hopelijk heeft NAC dan ook wat minder moeite mee. Het gat naar de nummer twee heerenveen is nu vier punten maar dat mag nog wel groter worden.

Onder 19
Het seizoen lijkt als een kaartenhuis in elkaar te zakken. Aan het begin van het seizoen worden de moeilijke wedstrijd nog gewonnen maar de laatste tijd gaat het wat moeizamer. Wat hiervan de reden is, is ons niet duidelijk. Een mogelijkheid is natuurlijk wel dan de eigenlijke eerste keeper momenteel op het wk is, al is het te hopen dat dat niet de enige reden is.

Even terug naar de aankomende wedstrijd. In en tegen almere móéten ze punten gaan pakken om nog kans te maken op een plaats in de kampioenspoule. Om 12:00 uur zal de aftrap zijn en de ratdaxie zal hierbij aanwezig zijn om op geheel eigen wijze verslag te doen op de wel bekende twitter.
Bron : de Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>