24 oktober 2019  NAC-jeugd: Belangrijk weekend

Onder 11 en Onder 12
Ondanks dat ze nooit iets met voetbal te maken heeft gehad is er toch in almere een sportpark naar haar vernoemt. Dit weekend spelen beide ploegen op sportpark fanny blankers koen tegen almere city. De wedstrijd van de O11 begint om 11:000 uur en die van O12 13:00 uur.

Onder 13
Dan hebben we hier gelijk de enige thuiswedstrijd van dit weekend. Op sportpark heksenwiel komt om 10:30 uur go ahead eagles langs voor een wedstrijdje. NAC staat op een derde plaats met zes punten meer dan de tegenstander die daarmee zesde staat. Met een beetje gelijk kan NAC zelfs nog koploper worden want dat scheelt maar twee punten.

Onder 14
Deze jongens gaan dit keer op reis naar de hofstad, hier treedt het aan tegen de koploper ado den haag. Met zes punten achterstand is het zaak om deze te winnen om nog bij te blijven. Alleen de eerste twee van de competitie gaan door naar een betere poule na de winterstop, de huidige vierde plaats is dus niet genoeg.

Onder 15
Op sportpark spartaan’20 te rotterdam speelt NAC tegen de nummer laatste van de competitie. Zelf zijn ze de koploper en het puntverschil is maar liefs 15 punten. Ook voor dit elftal wordt het hoog tijd dat het een niveautje hoger gaat spelen.

Onder 17
In deze wedstrijd staat de promotie naar de eredivisie op het spel. Op bezoek bij de nummer twee, fc dordrecht, moet NAC punten gaan pakken. NAC staat nu op een zesde plaats en heeft 4 punten achterstand. Als NAC hier geen punten pakt hoeft het voorlopig niet naar boven te kijken naar beneden.

Onder 19
Deze wedstrijd stond eerst geplant als thuiswedstrijd op sportpark heksenwiel maar is omgezet naar een uitwedstrijd op maandag om 18:00 uur. De verplaatsing heet te maken met het nieuwe kunstgrasveld wat nog niet af is en daardoor plaatsgebrek.

Nu de wedstrijd, ik durf het bijna niet te zeggen maar deze wedstrijd echt gewonnen worden. Met zeven punten staat het op de negende plaats en dat is niet genoeg om de kampioenspoule te behalen. Tegenstander heerenveen heeft maar één punt minder maar staat op een elfde plaats ver van de achtste plaats die NAC minimaal wil behalen. In de avond weten we in welk teken de volgende wedstrijden zullen staan.
Bron : de Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>