21 oktober 2019  NAC-jeugd: Gemixte resultaten afgelopen weekend

Onder 11
Op sportpark heksenwiel kwam dit weekend fc den bosch langs voor een competitiewedstrijd. Dat duel is niet zo vlot van start gegaan als gehoopt. De jongens gingen met 4-8 onderuit. Dit lijkt erger dan het is. Als je ze deelt door vier, het aantal wedstrijden dat gespeeld wordt, dan valt het allemaal wel mee.

Onder 13
Bij deze jongens kwam spartaan’20 op bezoek. Dit is een van de amateurverenigingen die het goed doen in de jeugd piramide. Echter was NAC toch een maatje te groot, de jongens werden met een 5-0 nederlaag terug naar rotterdam gestuurd. Hierdoor staat NAC nu op een derde plaats met dertien punten, twee minder dan de gedeeld koploper volendam en zeeburgia.
Doelpunten:
Gabriel Sarfo, (1-0 en 2-0, 3’en 20’), Tuna Kazak (3-0, 33’), Tommie van Mierlo (4-0, 37’) en Gabriel Sarfo (5-0, 70’).

Onder 14
De wedstrijd tegen volendam was er eentje die gewonnen moest worden om de aansluiting te behouden met de top van de competitie. Helaas wisten onze jongens op eigen veld niet te winnen. In de 24ste minuut komen ze nog wel terug van een achterstand maar net voor tijd wist volendam toch de winnende tegen de touwen te krijgen. Hiermee blijft NAC op een vierde plaats staan, maar moet het eerder naar beneden kijken dan naar boven.
Opstelling:
Kwame Tabiri, Moos Berben, Gijs van den Berg, Joris Hellemaons, Ninho Gerardo-Felicia (43’Jermain Fernandes), Camiel Wagemakers, Djiraimo Grootfaam, Mohammad el Yafati, Karim Mperanyi (54’ Sam Rienks), Sam Vrancken en Storm Vloemans.
Doelpunten:
Jesper Tielemans (0-1, 3’), Djiraimo Grootfaam (1-1, 24’) en John Pisani (1-2, 66’).

Onder 15
Het weekend in gaan als koploper en er zo ook weer uitkomen dat was het doel van dit weekend. Dat is gelukt, maar helaas niet zonder puntverlies. In de uitwedstrijd tegen graafschap kwamen ze in de 58e minuut op voorsprong, maar wist de graafschap in de 68ste minuut gelijk te maken. Hiermee laat NAC twee punten liggen. Ondanks de nederlaag hebben ze nog vier punten voorsprong op de nummer twee alphense boys en zeven op nummer drie fc fraude.
Opstelling:
Jim van der Weegen, Sam Bielok, Omar Mekkaoui, Cherrion Valerius (56’ Tymen van Ramshorst), Wouter Wermenbol (75’ Bram Sloots), Jaydino Jacobus, Sabri Azarkanev(41’ Jevon Simons), Mostapha Rached, Ezecheil Banzuzi, Yannick Thiese en Kay Jansen (64’ Deante van der Kust).
Doelpunten:
Mostapha Rached (0-1, 58’) en Quinten Inge (1-1, 68’).

Onder 17
De Rat ging op Pad voor een rondje rotterdam. De eerste wedstrijd die op ons programma stond was een oefenwedstrijd tegen excelsior. De thuiswedstrijd werd nog gewonnen met 5-2 en daarbij was het spel van een hoog niveau. Dit was zaterdag wel anders, mede ook omdat de bankspeler ieder één helft mee mochten doen. Hierdoor waren alle automatisme weg en wisten de spelers soms niet wat ze moesten doen. Hier valt dus nog zeker een winst te behalen, zeker als je in het voorjaar voor een plek in de eredivisie wist strijden.

Ondanks dat ze goed van start gingen en al binnen vijf minuten op voorsprong kwamen ging de rest van de eerste helft zeer moeizaam. In de helft kwamen er weer een paar andere jongens in en zouden wat dingen recht gezet worden. Toch komen de jongens van excelsior eerst nog op gelijke hoogte voor dat NAC weer de voorsprong neemt. Nog voor de wedstrijd klaar was waren wij op weg naar het kasteel voor de kraker tegen Sparta. Eenmaal aangekomen op het Kasteel hoorden we dat het nog 1-3 was geworden. Al met al dus toch nog een mooi resultaat. Al zal de weg er naartoe toch minder hobbels moeten gaan bevatten om in de eredivisie te komen.

Onder 19
Voor de tweede pot van de middag tuften we dus door richting het Kasteel van Sparta. De eerste helft was voor beide ploegen een zware strijd, veel balverlies en niet begrepen gebaren. Dit resulteerde dan ook in een vreselijk saaie eerste helft waar de frustratie bij de ploegen hoor opliep. De tweede helft was voor de neutrale toeschouwer wel aangenaam, een echte hotseknotsebegonia wedstrijd. Geen duidelijk doel voor ogen maar lekker vechten voor elke meter, dat werd dan ook gedaan. Het eerste doelpunt komt op naam van Boris van Schuppen, hij schoot NAC in de 65ste minuut op 0-1 via een strafschop. Tien minuten later maakte sparta de 1-1. Vijf minuten daarna viel ook nog eens de 2-1.

Via de tweede strafschop weer binnen geschoten door Boris van Schuppen kwam NAC op 2-2. Je kon aanvoelen dat er aan de andere kant ook nog wel een strafschop zou vallen. Dit gebeurde nog geen minuut later. De kritiek op de scheidsrechter zwelde vanuit beide partijen aan, de kaarten en de vrije trappen vlogen dan ook in het rond. In de 85ste minuut kwam NAC door een eigen doelpunt van sparta weer op gelijke hoogte. Opstelling:
Bart Verbruggen, Gylermo Misaine, Rico van Nielen (80’ Luc Marijnissen), Jim Verburgt, Mathijs Bel, Sabir Agougil (86’ Sven van Est), Boris van Schuppen, Pjotr Kestens (58’ Martijn Brandt), Daan Wensink (60’ Dailon Rocha Livramento), Vieiri Kotzebue en Milan Vanacker (86’ Assim Said).
Doelpunten:
Boris van Schuppen (0-1, 65’), Tariq Dilrosun (1-1, 74’), Mohammed Tahiri (2-1, 79’), Boris van Schuppen (2-2, 83’), Patrick Brouwer (3-2, 85’) en Sabir Agougil (3-3, 86’).
Bijzonderheden:
De 0-1, 2-2 en de 3-2 kwamen allen uit een strafschop. Wat toch veel protesten leiden bij beide ploegen.
Bron : de Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>