7 oktober 2019  NAC-jeugd: Slecht weekend dit keer

Van de zeven ploegen hebben er maar twee ploegen punten kunnen bijschrijven, een keer ιιn punt en een keer drie punten. Ondanks dat de vooruitzichten goed waren hebben de meeste ploegen toch punten laten liggen.

Onder 11 en 12
Zowel uit als thuis werd er verloren en eigenlijk nog dik ook. De O11 ging in eigen huis onderuit tegen ado den haag met 5-12 terwijl de O12 uit tegen psv met 20-4 verloor. Over drie wedstrijden gezien is psv daarmee de betere, wij hebben ιιn keer gewonnen en de eindhovenaren twee keer. Wordt tijd om een andere tegenstander te zoeken.

Onder 13
Tegen een fysiek sterker volendam hadden onze jongens niks in te brengen. Op spel en vaardigheden kon NAC goed meekomen met de jongens uit het palingdorp. Puur en alleen op fysiek vlak waren ze onze jongens te snel af. Als je als 12-jarige een kop groter bent ben je ook sterk in het voordeel. Positieve uit deze wedstrijden dan maar meenemen naar volgende week en vol goed moet voorbereiden op pec zwolle uit. Daar deze misser blijft NAC nu steken op een derde plaats.
Doelpunten:
Jaydon Ceder (1-0, 9’), Lorenzo Hoffman (2-0, 58’), Gabriel Sarfo (2-1, 65’), Jaydon Ceder (3-1, 9’) en Demy Holthuysen (4-1, 67’).

Onder 14
Dat sommige wedstrijden spannend kunnen worden weten we maar dat de wedstrijd tegen pec zwolle hier ook bij zou zitten wisten we niet. Al vroeg in de wedstrijd komt NAC op een 0-2 voorsprong toch gaan de jongens met een 1-2 voorsprong de kleedkamer in. Snel na de rust komen de zwollenaren op gelijke hoogte, waar NAC na 7 minuten een einde maakt. Helaas hebben ze deze voorsprong ook niet kunnen vasthouden en scoorde zwolle in de 69ste minuut weer de gelijkmaken, hiermee stond ook gelijk de eindstand op het scorebord.
Opstelling:
Kwame Tabiri, Moos Berben, Gijs van der Berg, Nino de Jonge, Nihno Gerardo-Felicia, Djiraimo Grootfaam, Mohammad el Yafati (55’ David van Vessem), Karim Mperanyi (36’ Ismail Bachaou), Storm Vloemans, Jermain Fermandes (60’ Sam Rienks) en Ilyas Mtazi.
Doelpunten:
Nihno Gerardo-Felicia (0-1, 8’), Ilyas Mtazi (0-2, 19’), Ahmed Sami Cheikh (1-2 en 2-2, 20’ en 55’), Djiraimo Grootfaam (2-3, 62’) en Tariku de Visser (3-3, 69’).

Onder 15
Pas in de 40ste minuut maakte NAC het eerste doelpunt, waardoor het met 1-0 ging rusten. Was NAC beter met de kansen omging had het met een stand van zeker 3-0 moeten gaan rusten. Na de rust liep het na wat rechtzettingen een heel stuk beter. Ondanks dat heerenveen eerst de gelijkmaken binnenschoot, scoorde NAC nog drie keer. Met een 4-1 eindstand deed NAC goede zaken voor de eindstand.
Opstelling:
Jim van der Weegen, Sam Bielok (62’ Yannick Thiese), Omar Mekkaoui, Cherrion Valerius, Tymen van Ramshorst, Wouter Wermenbol (71’ Finn Schoester), Jaydino Jacobus, Mostapha Rached (36’ Kay Jansen), Jevon Simons, Ezechiel Banzuzi en Deante van der Kust (63’ Sabri Azarkane).
Doelpunten:
Ezechiel Banzuzi (1-0, 40’), Ingmar Mulder (1-1, 56’), Jaydino Jacobus (2-1, 58’), Mostapha Rached (3-1, 65’) en Jevon Simons (4-1, 69’).
Bijzonderheden:
Op het wedstrijdformulier staat dat Mostapha Rached in de 36ste minuut gewisseld en toch de 3-1 heeft gescoord in de 65ste minuut. We zijn aan het uitzoeken wat het moet zijn. Zelf waren we helaas te laat aanwezig om het zelf te zien.

Onder 17
Dat je slechte wedstrijden kunt winnen zien we al soms op vrijdag maar dat je slechte wedstrijden van een veel mindere tegenstander kunt verliezen hebben we zaterdag kunnen zien. Tegenstander vvv had de gehele wedstrijd niks in te brengen maar NAC maakt de kansen niet af. De venlose vlaaien zijn welgeteld drie keer voor de goal geweest maar wisten er wel twee in te schieten. Hiermee doet NAC zichzelf te kort door niet ιιn van de vele kansen te benutten. Als ze de eredivisie willen halen is dat wel iets wat moet veranderen.
Opstelling:
Dave Lameir, Luc Marijnissen, Bram Hesselberth, Achilles Joannes, Stef de Wijs (77’ Luc Klemans), Awale Ismali Mahamed (90+2’ Thijs Reimering), Tika de Jonge, Rowan Besselink (62’ Ian Storchart), Aοmane Jaddi (82’ Corijn Kokkeel), Dion Jochems en Mees Weeland.
Doelpunten:
Guus Willemssen (0-1, 1’), Ruben Laugs (0-2, 88’) en Awale Ismali Mahamed (1-2, 90+2’).

Onder 19
Ondanks de vroege voorsprong wisten de jongens niet de zo nodige punten tegen de koploper mee te namen naar Breda. Zit je dan voor jan *** zeven uur in de bus. Ondanks dat NAC de eerste 20 minuten de betere was wisten de groningers dit toch door fysieker spel om te buigen. Ze werden niet beter maar wel gelijkwaardig. Ondanks dat NAC nog was kleine kansjes kreeg scoorde het verder niet meer, of toch wel? Groningen scoorde nog wel twee keer en die zijn ook op het scorebord beland.

Hiermee zit het nu in de gevarenzone als het gaat om handhaving in de eredivisie. Met een negende plaats grijp je net naast de kampioenspoule. Hopelijk heeft de wedstrijd over twee weken tegen Sparta een beter resultaat.
Opstelling:
Bart Verbruggen, Gylermo Misaine, Rico van Neelen, Jim Verburgt (64’ Assim Said), Mathijs Bel (80’ Sven van Est), Sabir Agougil, Dailon Rocha Livramento (70’ Pjotr Kestens), Boris van Schuppen (62’ Beslan Sagov), Martijn Brandt (46’ Daan Wensink), Vieiri Kotzebue en Milan Vanacker.
Doelpunten:
Sabir Agougil (0-1, 8’), Romano Postema (1-1, 22’) en Remco Balk (2-1, 51’).
Bijzonderheden:
In de 16de minuut wordt, blijkt later uit de beelden, ten onrechte een doelpunt van Vieiri Kotzebue afgekeurd.
Bron : de Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>