3 oktober 2019  NAC-jeugd: Volle bak voor de jeugd

NAC doet goed mee om de bovenste plaatsen van de diverse competities alleen moet er nog steeds een tandje bij. Gezegde stelt niet voor niks, stilstaan is achteruitgang. Het is dan ook tijd dat de nodige teams een niveau hoger gaan spelen. Dat is dan ook de inzet voor dit jaar. Alleen moeten dan eerste wedstrijden gewonnen worden.

Onder 11 en Onder 12
Terwijl de onder 12 op herhaling gaat bij psv, spelen de jongste thuis tegen ado. De vorige wedstrijd tegen psv werd gewonnen en hiermee staat het onderling 1-1. Wie deze wedstrijd wint het ook een positief onderling resultaat.

Onder 13
Als er bij het eerste een wedstrijd in volendam gepland staat loopt heel Breda leeg en de dijk vol. Diep van binnen hoop ik dat ook een keer te zien bij de jeugd. Dit weekend is dat al mogelijk als ze om 10:00 uur aftrappen in het kras stadion. Dan spelen ze tegen de nummer drie die maar een punt minder heeft, belangrijke wedstrijd dus.

Onder 14
Op sportpark be quick’28 speelt NAC om 14:00 uur tegen pec zwolle. Met andere woorden de nummer drie, NAC, tegen de nummer zeven. Bij wint hebben de jongens zelfs kans dat ze op een gedeelde eerste plaats komen.

Onder 15
Het weekend in gaan als koploper, nog even en het gaat nog wennen ook. Dit geldt zowel voor het eerste als voor deze jongens. Op sportpark heksenwiel spelen ze dit weekend tegen de nummer vier heerenveen. Inmiddels hebben de jongens 5 punten voorsprong op heerenveen. Dit willen we graag gelijk houden of uitbreide.

Onder 17
Bij deze jongens is het precies andersom Hier komt de nummer een op bezoek en is NAC in de achtervolging. Met vier punten verschil kunnen ze de venlose vlaaien niet inhalen maar wel in de buurt komen. Als er gewonnen wordt is de kans groot dat ze op een gedeelde tweede plaats komen te staan. Als ze in de winterstop maar bij de eerste vier zitten dan is het goed. Die gaan namelijk spelen om promotie naar de eredivisie. Erbij zijn is gewoon mogelijk, op sportpark hekenwiel wordt om 14:30 uur afgetrapt,

Onder 19
NAC is de huidige nummer acht en die gaat spelen tegen de koploper van de eredivisie. Als NAC in de eredivisie wil blijven. De doelstelling is tenslotte voor de winter al veilig spelen. Dan moet deze wedstrijd gewonnen worden. Dan blijft groningen in de buurt en met beetje geluk stijg je wat op de ranglijst. Op het trainginscomplex van groningen start de wedstrijd om 15:00 uur.
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>