30 september 2019  NAC-jeugd: Goed weekend voor de jeugd.

Van de zeven wedstrijden werden er vijf gewonnen. Al met al een goed weekend dus.

Onder 11 en 12
Terwijl de O12 voor de competitie tegen psv speelt, oefent de O11 tegen psv. Gelukkig ging de deze wedstrijd beter als eerder dit jaar. De O12 wist te winnen met 9-13 terwijl de O11 weer hard onderuitging met 25-1.

Onder 13
Door de overwinning op alphense boys staat NAC nu op een mooie tweede plaats en zijn ze los van de middenmoot. De nummer 5 heeft bijvoorbeeld vier punten en NAC negen. Met het doelsaldo en doelpuntenmakers gaat het ook goed. Deze wedstrijd werd met 6-2 gewonnen en scoorde alleen Gabriel Sarfo twee keer, vier andere spelers dus een keer. Lekker veel scorend vermogen dus in het gehele team.
Doelpunten:
Gabriel Sarfo (1-0, 12’), Tuna Kazak (2-0, 30’), Daan Hartman (2-1, 40’), Mitchell Oomen (3-1, 42’), Alec Lansman (3-2, 44’), Reinier Honkoop (4-2, 45’), Gabriel Sarfo (5-2, 60’) en Bruno Hiensch (6-2, 65’).

Onder 14
Ook de voorlopig laatste wedstrijd tegen excelsior werd gewonnen door een team uit de opleiding, dit keer was de eer aan de O14. Met 1-1 ging men nog de rust in maar al twee minuten na de rust had NAC de 2-1 in de netten hangen. Een klein kwartier later werd er ook de 3-1 gescoord en zat de wedstrijd op slot. NAC gaf niks meer weg maar cre๋erde ook niks meer.
Opstelling:
Kwame Tabiri, Moos Berben, Gijs van der Berg (32’ Nino de Jonge), Joris Hellemons, Nihno Gerardo-Felicia (58’ Sam Vrancken), Djiraimo Grootfaam, Sam Rienks, Storm Vloemans, Ismail Bachaou (41’ Karim Mperanyi), Jermain Fermandes (58’ Mohammad el Yafati) en Ilyas Mtazi (63’ David van Vessem).
Doelpunten:
Nihno Gerardo-Felicia (1-0, 20’), Matthijs van den Berg (1-1, 22’), Djiraimo Grootfaam (2-1 en 3-1, 37’ en 50’).

Onder 15
De vierde wedstrijd van dit seizoen werd ook winnend afgesloten. Op sportpark de vliert kwam NAC al snel op een 2-0 voorsprong en ging het zo ook de rust in. Echter kwamen de bossenaren na rust al heel snel weer op gelijke hoogte. Na twee sterke wissels wist NAC echter weer een overwicht te cre๋ren op het veld en liepen de jongens met een 4-2 winst van het veld. Hierdoor staan ze nu drie punten los van de nummer twee fc den bosch. Hiermee maakt het grote kans om aan het einde van het seizoen te promoveren naar de eredivisie.
Opstelling:
Jim van der Weegen, Sam Bielok, Omar Mekkaoui, Tymen van Ramshorst, Wouter Wermenbol (55’ Cherrion Valerius), Jaydino Jacobus, Mostapha Rached, Jevon Simons, Ezechiel Banzuzi, Yannick Thiesse (41’ Sabri Azarkane) en Kay Jansen (53’ Deante van der Kust).
Doelpunten:
Jaydino Jacobus (0-1, 12’), Mostapha Rached (0-2, 35’), Rik van Weert (1-2, 41’), Mees Laros (2-2, 52’), Deante van der Kust (2-3, 56’) en Ezechiel Banzuzi (2-4, 80’).

Onder 17
NAC en statistieken, ook bij de jeugd is dat geen goede combinatie. Op voorhand had NAC kunnen en misschien wel moeten winnen. Met een gedeelde eerste plaats stond tegen een tegenstander die na drie wedstrijden drie punten had. Wij hadden de punten al voorzichtig bijgeschreven, het ging echter anders. In de 17de minuut kwamen onze jongens nog op voorsprong maar na de 32ste minuut ging het mis. In 10 minuten was een voorsprong een achterstand geworden. Helaas wisten ze hier niks meer aan te veranderen.
Opstelling:
Dave Lameir, Luc Marijnissen, Thijs Reimering (71’ Corijn Kokkeel), Achilles Joannes, Stef de Wijs, Awale Ismali Mahamed, Tika de Jonge, Jayden Mendes Delgado, A๏mane Jaddi (68’ Ian Storchart), Dion Jochems en Mees Weeland.
Doelpunten:
Stef de Wijs (1-0, 17’), Milan Bikhan (1-1, 32’) en Ghillian Ilaria (2-1, 42’).

Onder 19
Na twee verliespartijen werd er dit weekend in eigenlijk weer eens gewonnen, dit keer van ado den haag. Dit is een ploeg waarmee NAC toch zal gaan bepalen wie er in de kampioenspoule zit en wie in de degradatiepoule. Tot nu gaat het nog de goede kant op. De echter lastige tegenstanders komen pas in de laatste vier ronden van de competitie. Dan moet het eigenlijk al wel geregeld zijn.
Afgelopen zaterdag hebben ze dan ook weer belangrijke punten binnengehaald. Een wedstrijd waarin NAC weer zeer goed verzorgd voetbal speelde en er zo nu en dan gevaarlijk uitkwam. Zowel in de eerste als de tweede helft wisten ze te scoren. Hiermee hebben ze met een 2-0 overwinning de punten in Breda kunnen houden.
Opstelling:
Bart Verbruggen, Gylermo Misaine, Rico van Neelen, Jim Verburgt, Mathijs Bel, Sabir Agougil (53’ Sabir Agougil), Dailon Rocha Livramento (46’ Pjotr Kestens), Boris van Schuppen (90+1’ Wessel Kerckhoffs), Daan Wensink (71’ Martijn Brandt), Vieiri Kotzebue en Milan Vanacker.
Doelpunten:
Boris van Schuppen (1-0, 19’) en Daan Wensink (2-0, 62’).
Bron : de Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>