26 september 2019  NAC-jeugd: O19 thuis tegen ado, O13 en O15 ook thuis

De knvb heeft weer een vol programma weten te maken waarbij we van 10:30 uur tot 17:30 uur NAC kunt zien spelen. Welke leeftijdscategorie tegen welke club speelt lees je hieronder.

Onder 11 en Onder 12
Beide teams spelen op sportpark de herdgang een wedstrijd tegen psv. Benieuwd welke monsterscore er nu weer uit komt.

Onder 13
Op sportpark heksenwiel gaan de jongens strijden tegen de alphense boys. Gek genoeg staan de bezoekers gewoon op een vijfde plaats. Als amateurclub is dat best knap te noemen. NAC staat gelukkig 2 plaatsen hoger op de derde plaats met twee punten meer. Er kan dus een gat geslagen worden en aansluiting met de top gezocht worden. De wedstrijd wordt om 12:00 uur gespeeld.

Onder 14
De laatste tijd hebben diverse teams tegen excelsior gespeeld en deze jongens kunnen natuurlijk niet achter blijven. Op sportpark heksenwiel spelen ze om 12:00 uur op het hoofdveld. Aangezien ze op een gelijk aantal punten staan en NAC alleen maar zesde staat omdat de e eerder in het alfabet staat maakt de wedstrijd nog belangrijk ook. Bij winst kun je gelijk een sprong maken naar de top drie van de competitie.

Onder 15
Dit weekend starten de jongens als koploper aan de competitie. Alle drie de wedstrijden werden gewonnen en met een doelsaldo van +6 zijn ze goed begonnen. Tegenstander fc den bosch doet het iets minder. In drie wedstrijden hebben ze één puntje gehaald en een doelsaldo van -7. Zo op het oog dus een makkelijke wedstrijd maar is dat ook zo? Als je wilt zien hoe deze wedstrijd zich ontvouwd moet je op sportpark de vliert zijn waar om 15:00 uur de bal zal gaan rollen.

Onder 17
Ondanks dat ze niks met voetbal te maken heeft spelen de jongens toch een wedstrijd op sportpark fanny blankers koen. Ze spelen daar een wedstrijd tegen almere city fc wat op de derde plaats staat met drie punten. NAC is een stuk beter aan het seizoen begonnen en hebben nog geen puntverlies geleden. Op het oog dus een makkelijke wedstrijd maar uit het verleden blijkt dat almere nog weleens een moeilijke horde kan zijn.

Onder 19
Ook dit weekend staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer komt ado den haag langs op sportpark heksenwiel. De wedstrijd tegen de nummer negen van de eredivisie staat geplant om 14:30 uur. Beide ploegen hebben na drie wedstrijden drie punten alleen het doelsaldo van NAC is beter, +2 om -2. Ondanks dat NAC de vorige wedstrijden goed veldspel laat zien laat dit zich nog niet uiten in doelpunten en dus de benodigde punten om in de eredivisie te blijven. In de laatste vier speelronde spelen ze tegen de ‘traditionele top drie’ dus de punten moeten nu gepakt worden.

Alle ploegen kunnen aan het begin van de competitie de punten goed gebruiken en dus ook onze support. Kom daarom allemaal gezellig naar sportpark heksenwiel, waar je nog voor een normale prijs een fleske jup kun kopen, de jongens naar de overwinning schreeuwen.
Bron : de Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>