22 september 2019  Deadline Papieren Rat 129 --> Zaterdag 28 september !!

Nieuw seizoen, nieuw team, nieuwe directie, nieuwe kansen, nieuwe avonturen. We hebben nu na 7 speelronden al net zo vaak gewonnen als het afgelopen seizoen bij elkaar. En daar zal het ongetwijfeld niet bij blijven.

Nieuwe helden staan op. Een team waarmee we ons weer eens een keer mee kunnen vereenzelvigen en oog heeft voor hoe het op de tribunes wordt beleefd. Dat maakt nieuwe energie los. Je ziet het in het volle Rat Verlegh Stadion, maar ook de afgeladen volle uitvakken bij de uitwedstrijden. We zijn nu al weer 7 speelronden onderweg. Hoe functioneert het team? Hoe functioneert de club? En hoe functioneren wij zelf als supporter? Er is intussen voldoende om op terug te blikken en vooruit te beschouwen.

De laatste papieren Rat dateert al weer van de laatste thuiswedstrijd van afgelopen seizoen. Hoog tijd om weer met een volgende editie te komen. Die hebben we gepland staan op vrijdag 4 oktober bij de thuiswedstrijd tegen NEC. Er is in Ratje 129 weer voldoende ruimte voor columns, grappen, gedichten, fotofucks, cartoons, verslagen, rubrieken, opvallende berichten, en foto’s, etc, noem maar op.

Dat we op vrijdag 4 oktober willen uitgeven, betekent dat de deadline ligt op het weekend van zaterdag 28 september. Zorg dat jouw bijdrage voor die tijd in de inbox van de Ratdaxie ligt. Mocht je overigens iets meer tijd nodig hebben, laat het ons dan even weten. In overleg altijd wel iets mogelijk!

Stuur jouw bijdrage naar [email protected].

Alvast bedankt!
Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>