7 september 2019  WAARSCHUWING: Nicole zegt dingen

Ze kwam binnen als tijdelijk directeur, stelde eerst de TD en toen de AD aan, hopte met het zelfde gemak over naar een bestuursfunctie en geldt als grootste vertrouweling van de Grote Drie, waarvan Paul Burema tijdelijk aan de touwtjes trekt. Nicole Edelenbos: hate her of love her. Dat ze haar stempel uitdrukkelijk op de club drukt is een gegeven.

Niemand lijkt zich vraagtekens te stellen over de driedubbele pet die deze dame opheeft. Dat heeft ze zelf geregeld door zich zoveel mogelijk afzijdig te houden. Maar ook om nergens op te reageren en haar persmomenten zorgvuldig uit te kizen.

Kennelijk was deze keer de stem aan de beurt om wat details aan uit te lekken. Want dat deed ze. Het was al een publiek geheim dat de aanstelling van de trainer zo lang duurde als gevolg van onenigheid in de top, nu erkent ze ruiterlijk dat niet de wens van de TD (Fred Grim), maar de wens van de aandeelhouder / interim voorzitster de keuze voor de trainer heeft bepaald. Lekkere rollenscheiding kul. De slager keurt het eigen vlees, het is in Breda wel eens voor minder faliekant mis gegaan. Maar wederom trekt niemand z’n muil open.

Haar laatste kunstje binnen de formele rol is het aanstellen van een nieuwe RvC. Naar eigen zeggen is deze inmiddels rond en is ze erin geslaagd een nieuwe voorzitter met secondanten te vinden. Vanuit de oude RvC blijft alleen Robert Coppens over. Ze stelt dat deze maand de RvC wordt gepresenteerd. Dat is opmerkelijk, aangezien er nog geen kandidaat vanuit de supporters is aangesteld. Dat zou betekenen dat tante Nicole voor haar beurt praat, of opnieuw haar zin doordrukt en de gemaakte afspraken omtrent supportersvertegenwoordiging op bestuurlijk niveau negeert. In dat geval zal de rust zeker niet terugkeren in Breda.

U bent gewaarschuwd!


Bron : De Rat, BN de Stem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>