5 september 2019  NAC loert op transfervrije middenvelder

Met het vertrek van Anouar Kali naar de Belgische eerstedivisionist Excelsior Virton heeft NAC verrassend goed geboerd. De ambitieuze laagvlieger nam niet alleen een groot deel van zijn salaris over, maar betaalde ook nog eens een redelijke huursom voor de uitgerangeerde Kali. Naar verluidt al met al goed voor zo'n 1,5 ton aan vrij gekomen budget.

Dat budget zou NAC graag willen investeren in een nieuwe middenvelder, maar wel alleen als de speler direct inzetbaar én contractloos is. Dat laatste is natuurlijk ook een absolute voorwaarde voor clubs om op dit moment nog nieuwe spelers aan trekken. Mocht NAC niemand 'tegen komen' die in dit profiel past dan blijven de centen nog even in kas, aldus bn/destem.

Een naam die de krant noemt is die van Tino-Sven Sušić. Deze Bosnische international, die ook een Belgisch paspoort heeft, liet maandag zijn contract bij vvv ontbinden en traint voorlopig mee met de selectie van Anderlecht.a
Een op het oog interessante optie. De linkspoot, die veelal als verdedigende middenvelder speelt kwam vorig seizoen tot 5 doelpunten in de eredivisie. Hoewel hij in België opgroeide beleefde de 27-jarige Sušić zijn beste periode bij de Kroatische topclub Hajduk Split waarvoor hij 114 keer uit kwam.


Bron : De Rat, bn/destem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>