3 september 2019  Uitwedstrijd naar jong az wordt gespeeld in stadion almere city

We gaan naar Maxime toe! Hoogstwaarschijnlijk werkt ze er allang niet meer in de catering van het uitvak, maar we zetten graag wat stipjes aan de horizon. Een ánder aantrekkelijk gegeven zou supporters ook voor deze awayday naar jong az moeten verwarmen: “Een kaart voor Uitkaart+-houders kost slechts €6,50, voor de overige supporters is dit €8,50“, zo lezen wij op NAC.nl.

Dus, de wedstrijd tegen de beloften van az wordt op maandag 16 september dus niet gespeeld op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer, maar een tikkeltje dichterbij in het Yanmar Stadion van almere city fc. Enkele jaren geleden boden zij ook al het decor voor de competitiewedstrijd jong ajax – NAC. En dat werkte naar ieders tevredenheid.

Voor de volledigheid, de kaartverkoopinfo zoals deze op NAC.nl te lezen is:
Vanaf woensdag gaat de kaartverkoop van het duel van start, als eerste voor Uitkaart+-houders. Zij hebben 24 uur exclusief de kans een kaart voor de autocombi aan te schaffen. Vanaf donderdag (9:00 uur) is het de beurt aan Club van 1912-leden en vrijdagochtend mogen ook seizoenkaart- en ClubCard-houders een kaart bestellen. Een kaart voor Uitkaart+-houders kost slechts €6,50, voor de overige supporters is dit €8,50.

Bestel die kaarten zoals altijd op NACtickets.nl.
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>