26 augustus 2019  De belangrijkste info rond de uittocht naar FC Volendam - NAC

Cambuur in de pocket. Op naar de volgende. En dat is FC Volendam. Met 1.400 man naar De Dijk. Dat vergt enige voorbereiding. Neem onderstaande info even in je op om vrijdag niet voor verrassingen te hoeven komen staan. Één op één overgenomen van NAC.nl.


Vertrektijden bussen
Honderden supporters hebben zich, naast een bezoek aan de wedstrijd, ook verzekerd van een 'pre-match' bezoek aan De Dijk in Volendam. Supporters die hun kaart via het formulier hebben omgezet naar een 'Wedstrijd + De Dijk'-kaart hebben daar onlangs een mail over gekregen. De bussen voor supporters die ook naar De Dijk gaan vertrekken vrijdag vanaf 14:45 uur vanaf P5. De indeling van de bussen is te vinden op de plattegronden, die hangen rond P5 en zowel in Café Beatrix als het home van de Supportersvereniging. Het eerste cluster is voor vriendengroepen en supportersgeledingen, het tweede clusters is vrij instappen.

Supporters die alleen een kaart hebben voor het bezoek aan de wedstrijd, vertrekken vanaf 16:15 uur met de bus vanaf P5.

Let op: het is niet langer mogelijk om je kaart om te zetten naar een 'Wedstrijd + De Dijk'-kaart. Heb je wel je kaart omgezet naar een 'Wedstrijd + De Dijk'-kaart, maar geen mail gehad? Mail dan naar [email protected].

Groepsaanvragen
Supporters die via de mail een aanvraag hebben gedaan om als groep bij elkaar in de bus te zitten, hebben daar inmiddels via de mail reactie op gehad. De indeling van de bussen staat inmiddels vast, wijzigingen daarin zijn niet langer mogelijk. Ook het opgeven van nieuwe groepsaanvragen is niet meer mogelijk.

Oproep: Kom in het geel!
NAC heeft tijdens de wedstrijd FC Volendam - NAC de gehele korte zijde tot haar beschikking, waar maar liefst 1.400 supporters zullen zitten. De Breda Loco's en Fr0nt76 hebben iedereen die de wedstrijd bezoekt opgeroepen om in het geel te komen, ter ondersteuning van de operatie 'Geel & Veel'.

Ben je nog op zoek zijn naar een nieuw geel kledingstuk? De Fanshop is vrijdag vanaf 13:00 uur geopend!

Café Beatrix
De eerste bussen richting Volendam vertrekken om 14:45 uur, maar je bent al vanaf 14:00 uur welkom in Café Beatrix om de áwayday' goed te beginnen. Het is niet toegestaan om drinken mee te nemen in de bus, NAC verkoopt blikjes drinken tijdens de reis.
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>