21 augustus 2019  FC Volendam annuleert alle online ticket orders. NAC’ers weer kaartloos.

De Volendamse goegemeente is in rep en roer. Na een beetje onderzoek in de vergaarde data in hun online ticketsysteem kwamen ze tot de ontdekking dat er mogelijk toch wat onregelmatigheden zaten in de adresgegevens die enkele klanten hadden opgegeven voor kaarten op de thuisvakken. De mate en het moment van bestellen was ook wel heel erg opmerkelijk. En het zijn er nog eens heul veul. Dat kon niet kloppen. Dat moesten die verdraaide NAC’ers zijn.

om geen NAC'ers op de thuisvakken te willen hebben namen ze dus vervolgens het zekere voor het onzekere en annuleerden vanmiddag alle tot nu toe gemaakte online ticketbestellingen. Onder de gedupeerden zitten dus niet alleen NAC supporters, die de verplichte buscombi wilden omzeilen en in de beginmiddag al een biertje op de Dijk wilden gaan doen en een valse naam en adres opgaven, maar ook alle échte Tols, Keizers, Smitjes, Mührens, Veermans, Jonks, Schilders en Kwakmannen die online hun ticket bestelden.

Alle `klanten` die tot op heden voor deze wedstrijd een online bestelling hebben gedaan ontvingen vanmiddag onderstaande mail:


Goedemiddag,

U kocht onlangs online kaarten voor de wedstrijd FC Volendam - NAC op vrijdag 30 augustus 2019. Helaas moeten wij uw boeking annuleren.

Uit onze gegevens is gebleken dat er online kaarten zijn gekocht waarbij onjuiste adresgegevens zijn vermeld.

Omdat de wedstrijd FC Volendam- NAC een risicowedstrijd is, zijn er extra maatregelen genomen om de veiligheid van onze supporters zo goed mogelijk te waarborgen.

Wij hebben daarom in overleg met politie, gemeente en onze veiligheidscoördinator het besluit moeten nemen, om alle online verkochte kaarten te annuleren.

De kaarten die u als e-ticket hebt ontvangen zijn dus NIET geldig. U kunt met het e-ticket de wedstrijd niet bezoeken.

Supporters uit de regio Volendam kunnen op de wedstrijddag op vertoon van een geldig legitimatiebewijs 1 kaartje per persoon aan de kassa kopen.

Supporters uit de regio Breda kunnen kaarten te kopen via NAC.

Het door u betaalde bedrag wordt door ons teruggestort op uw bankrekening.


Dat is dus mooi kut voor de NAC’ers die op tijd op De Dijk wilden zitten pintelieren. Maar ook voor de NAC’ers onder ons die in het noorden van het land werkzaam zijn en het terecht een compleet onzinnige onderneming vinden om helemaal terug naar Breda te reizen om vervolgens dezelfde weg terug in een bus af te gaan leggen.

Terwijl wij momenteel op slinkse alternatieven blijven broeden, is het enige dat wij op dit moment nog voor troost kunnen bieden, het feit dat er via NACtickets.nl op het moment van tikken nog 77 kaarten voor de buscombi beschikbaar zijn.

ENNN dat je jouw prognose voor deze wedstrijd, en al die andere, kunt invoeren op de pagina van de PROGNOSECOMPETITIE!
Bron : De Rat, [email protected]

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>