20 augustus 2019  Kevin Blom fluit NAC – cambuur leeuwarden. PROGNOSE INVULLEN!

Tijd om alvast eens naar komende vrijdag te gaan kijken. Dan staat er een zware tegenstander te wachten. Cambuur Leeuwarden wist vorige week de go ahead eagles met 5-0 van het veld te jagen (de Deventenaren stonden weliswaar na 50 minuten met 10 man) en nestelde zich daarmee weer in het linkerrijtje van de Eerste Divisie.

De wedstrijd zal onder leiding komen te staan van Kevin Blom. Hij zal daarin worden geassisteerd door de heren Ruud Bexkens en Dyon Fikkert. De vierde official heet Martijn Vos.

Om 13.00 uur is de kaartverkoop tussenstand als volgt:
De B-side is uitverkocht, voor Vak G nog slechts 31. Op de Eretribune zijn vooral op de buitenste vakken nog kaarten verkrijgbaar: zo’n 825 in totaal. Op de Hoofdtribune zijn op de B vakken in totaal nog 243 kaarten verkrijgbaar

Tot slot wijzen we ja nog even naar het invullen van jouw prognose voor deze wedstrijd! Met name tussen 2009 en 2013 hebben we u vermaakt met de befaamde Prognosecompetitie. Het hield de gemoederen bezig en aan het einde van het seizoen werden de prijzen verdeeld.

Na De Rat volgden er veel. Maar zo goed als het origineel werd het nooit. De graphics, de ongekende mogelijkheden, de manier van invullen uit de tijd dat usability nog niet onze taal verpeste, de boze teksten als een gebruiker tijdens de wedstrijd de prognose wilde wijzigen... het is er allemaal nog!

De prognoseschat is opgegraven, omgezet naar seizoen 2019/2020 en voor iedere gebruiker beschikbaar gemaakt.

Klikkerdeklik dus snel naar de prognosecompetitie, vul je voorspellingen in en ga voor de vette hoofdprijs.

Niet weten hoe je in moet loggen na vijf jaar inactiviteit? Geen punt, ook het wachtwoord opvragen is weer in ere hersteld. Klik hierboven op wachtwoordvergeten en uw gegevens komen netjes in de mail. Of maak een nieuw account aan, zelfs dat draait weer als een tierelier!
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>