12 augustus 2019  NAC nog op zoek naar centrale verdediger en vleugelaanvaller

Nog ruim een half maandje tot het sluiten van de transferwindow, waarin Tom van den Abbeele de tijd heeft om de selectie zo compleet mogelijk het komende half jaar in te sturen. NAC was tot voor kort alleen nog van plan om een centrale verdediger te halen, want achter Monsalve en Riera vooralsnog maar één back up (Van Hecke) en zag het halen van een vervanger voor de nu al langdurig geblesseerde Bohui niet zitten. Er zou simpelweg ook geen financiële ruimte voor zijn. Daar lijkt het nu op te zijn terug gekomen en zet nu ook ‘vleugelaanvaller’ op het wensenlijstje. NAC is van mening dat de posities in de rest van het elftal voldoende dubbel bezet zijn.

De invulling voor de opengevallen plek op de linkerkant was op een haar na gevuld met de huur van Glenn Middleton. Rangers en NAC hadden de overeenkomst al klaar, maar de jonge Schot bleef zelf liever dicht bij huis en kwam datzelfde weekend nog tot een akkoord met Hibernian, dat na een blessuregeval met spoed verlegen zat om een goede buitenspeler. De Hibs komen in dezelfde divisie uit als de Rangers.

Verder herbergt onze lijst met contractspelers nog een aantal namen die NAC graag ziet vertrekken. Anouar Kali is in het krachthonk cupcakes aan het bakken, terwijl zijn zaakwaarnemer druk bezig is met het vinden van een nieuwe werkgever. Jurich Carolina, Marwin Reuvers en Bodi Brusselers staan ook allen nog onder contract, maar hebben geen rugnummer gekregen en komen derhalve niet in de plannen van Ruud Brood voor. Bij Helmond Sport staan ze ook nog niet bovenaan het lijstje om gehuurd te worden, omdat de kattenmeppers graag eerst een spits willen vastleggen, alvorens het zijn geld aan spelers voor andere posities opsoupeert.
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>