12 augustus 2019  ‘NAC gaat levensverzekeringen verkopen’

De NAC-begrafenis bestaat al een paar jaar, maar zoals het er nu naar uitziet stapt NAC ook in de levensverzekeringenmarkt. Aanleiding is het afgelopen weekend ingestorte dak van het AZ-stadion. Dat dak, net zoals bij NAC vol gelegd met zonnepanelen, wist een stevige wind niet te weerstaan en flikkerde zo naar beneden op de lege tribune.

Dat de constructieberekeningen in combinatie met bezuinigingen op de bouwkosten uiteindelijk tot de stadionramp in Alkmaar hebben geleid zou ook de wenkbrouwen in Breda moeten doen fronsen. Niet de eigenaar (gemeente Breda), maar de huurder heeft aangekondigd de boel nog eens te herrekenen.

’Dat moet sowieso’ aldus woordvoerder Beau Lemmens. ’Voor de plaatsing van de LED-schermen moeten sowieso nieuwe constructieberekeningen gemaakt worden’.

Het stadion werd twee jaar geleden nog in volle paniek als ruïne bestempeld omdat de constructie niet veilig zou zijn. Dan gaan we ook nog eens 96 vierkante meter scherm aan de dakrand hangen. En dan geloven we allemaal dat dat in Breda niet mis kan gaan.

Volgend jaar een levensverzekering bij de seizoenkaart, geen overbodige luxe.
Bron : De Rat, Omroep Brabant

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>