11 augustus 2019  Nu al met ruim 3.300 NAC’ers gezellig bij FOX uitwedstrijden kijken!

NAC speelt een divisie lager en dat heeft nou eenmaal een wat mindere status in De Grote Televisie Wereld. Met als gevolg dat de wedstrijden niet meer écht live via de betaalzender van Fox Sports te zien is. Nee, we zullen het moeten doen met wat fragmenten op het schakelkanaal, waarin ze tijdens de wedstrijden druk switchen tussen de hoogtepunten op de verschillende velden.

Iets waar de supporter in het uitvak geen last van heeft, want voetbal beleef je in het stadion. Desalniettemin kut voor de supporters die tot de kijkbuis veroordeelt zijn. Maar ook voor de Bredase horeca die speciale peperdure abonnementen bij Fox hebben moeten afsluiten om NAC in hun etablissement te mogen uitzenden. Tot afgelopen seizoen nog solo op een kanaal, maar komend seizoen zullen we een kanaal moeten delen met een twee handenvol aantal andere wedstrijden. Zwaar knudde dus.

Een van die gedupeerde kroegen is Boerke Verschuren in ’t Ginneken. Zij nemen het voortouw om hier een creatieve oplossing voor te vinden. Veel creativiteit was er ook weer niet voor nodig, want het is heel simpel. Op welke plek in Nederland is de wedstrijd wél van begin tot eind op scherm te zien? Juist, op de redactie van Fox Sports zelf!

Gisterenavond deelden we op facebook het evenement dat iedereen uitnodigt om `Elke wedstrijd van NAC live te kijken op de redactie van Fox Sports`. Het bericht werd daarna door velen anderen gedeeld en neemt momenteel een fraaie vlucht. As we speak hebben zich al ruim 3.300 belangstellenden aangemeld voor het uitstapje. Het belooft een mooi tripje te worden naar de studio’s in Amsterdam. Het eerste reisje staat gepland op vrijdag 30 augustus als we toch al onderweg naar Volendam!

Of ze bij Fox Sports al een beetje wakker zijn? Boerke Verschuren geeft met regelmaat een update: “Bij FOX Sports NL groeit de druk en wordt die alles maar groter en groter! We hebben zojuist bezoek gehad van een zeer betrouwbare Bredase bron. We hebben vernomen dat ze het in Hilversum gaan overwegen! Dus dames en heren, nodig iedereen uit, alle steun is welkom! NAC Breda van het schakelkanaal af!!!!”

Meld u aan!
Bron : De Rat, Boerke Verschuren

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>