6 augustus 2019  Morgen (voor)laatste training voor competitiestart: Fr0nt76 roept op.

Bij NAC willen we het allemaal nét even anders doen, dachten ook de jonge honden van Fr0nt76, de sfeergroepering die zich wekelijks met name op de B-Side laat gelden. Bij andere clubs is er normaliter een massale opkomst bij de eerste training aan het begin van de oefencampagne. Dan doen wij dat bij de laatste openbare training aan het eind van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Zoals zij het zelf in hun online flyer aankondigen:
Bij de eerste training stonden er nog anderhalve pion en een paardenkop op het Zundertse veld. Nu de selectie langzaamaan vorm begint te krijgen, breekt met de laatste training voor aanvang van de competitie alsnog het moment aan om de nieuwe jongens welkom te heten, door ze samen met de vertrouwde gezichten te laten zien dat de achterban nog steeds vechtlustig en als een blok achter de club staat.

Deze laatste openbare training vindt woensdagmiddag 7 augustus plaats (donderdag is besloten training) op het trainingscomplex in Zundert. Vanaf een uur of 14.00 willen ze verzamelen op het complex om op het moment van de aftrap om 14.30 groots uit te pakken. Fr0nt76 vraagt jou om je bij hen aan te sluiten.

”Ga nie besta nie, samen op naar een mooi en meeslepend seizoen.
Bron : De Rat, Fr0nt76

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>