2 augustus 2019  Papers done, de Ilic Brothers zijn speelgerechtigd!

Er kunnen weer wat rugnummers worden toegewezen. Na Boris Kudimbana kan NAC vandaag ook een tweede en derde aanwinst van de dag ‘officieel’ aan zich binden. Na enige weken akkoord te zijn met City over de leenbeurt van de twee middenvelders, was het alleen nog maar wachten op de benodigde werkvergunningen. Dat papierwerk heeft inmiddels de laatste stempel gehad. Daarmee zijn ze speelgerechtigd en per heden inzetbaar voor NAC!

Luka Ilic kennen we natuurlijk al. De aanvallende middenvelder kwam afgelopen seizoen al uit in het geelzwart, maar kende een ongelukkig seizoen door blessures die hem de helft van het seizoen aan de kant hield. In totaal kwam hij toto 16 duels, waarin hij 2x wist te scoren en 3 assists wist te geven.
Zijn jongere broer Ivan is een verdedigende middenvelder. De 18-jarige Serviër kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor FK Zemun in de Servische eerste divisie. Daar speelde hij afgelopen seizoen ook 16 wedstrijden en kwam daar tot 3 doelpunten en één assist.
Luka zal komend seizoen komen te spelen met rugnummer 8, zijn broer Ivan zal te bewonderen zijn met rugnummer 7.

Technisch Directeur Tom van den Abbeele: “Het had wat voeten in de aarde, maar we zijn blij dat we vanaf nu daadwerkelijk een beroep kunnen doen op Luka en Ivan. Soms heb je niet direct invloed op bepaalde procedures en formaliteiten die nou eenmaal moeten worden doorlopen en helaas kostbare tijd in beslag nemen, dat was hier ook het geval. Gelukkig is alles nu afgerond en kunnen zij zich nu volledig richten op voetbal. Het zijn twee talentvolle spelers die wij als een directe versterking voor het elftal beschouwen.”
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>