2 augustus 2019  Steven Gerrard: “Glenn Middleton very close to going on loan to NAC [video]

Op de wekelijkse persconferentie van Glasgow Rangers, werd vandaag door trainer Steven Gerrard bevestigd dat de vleugelaanvaller Glenn Middleton dicht bij een tijdelijke overstap naar Breda is.

De 19-jarige Schots jeugdinternational staat tot medio 2023 onder contract bij de club uit Glasgow en staat te boek als ‘bijzonder snelle linksbuiten met een sterk lichaam die fysiek zijn mannetje staat’, zoals BN/De Stem hem omschrijft.

BN/De Stem omschrijft de aanvaller verder als volgt: ”Op zijn twaalfde opgenomen in de opleiding van Norwich City en twee jaar later voor het eerst opgemerkt door de Schotse voetbalbond. Tot een officieel debuut namens Norwich City kwam het niet voor Middleton. Tussen 2016 en 2018 maakte hij zijn minuten bij de onder 23, in de beloftencompetitie van de Premier League waar ook het EDS-team van Manchester City in uitkomt. Begin 2018 haalde Glasgow Rangers de kwieke Middleton terug naar zijn geboortestad. Tegen het eind van dat jaar deed hij in de Europa League-wedstrijden tegen Spartak Moskou, Villarreal en Rapid Wien drie keer negentig minuten mee, in de ontmoeting met de Moskovieten noteerde Middleton zelfs een doelpunt en een assist. Het is in die periode, de maanden november en december, dat hij zijn meeste van zijn 28 duels (5 goals en 5 assists) speelde voor Glasgow Rangers.”

De linksbuiten geldt niet als vervanger van de zwaar geblesseerde Joshua Bohui die als gevolg van een gekwetste knie enkele maanden aan de kant zal staan. De positie van linksbuiten was hoe dan ook al dun bezet.

Oké, even wat beelden gezocht.
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>