1 augustus 2019  NAC heeft beoogde tweede doelman Chiel Kramer op proef

NAC is naarstig op zoek naar een tweede keeper, en is daarbij onderweg tegen Chiel Kramer aangelopen. De technische staf heeft besloten de 27-jarige amsterdammer op proef te nemen en liet hem vandaag tijdens de training in het stadion al meedoen.

De 1.95 meter lange doelman is momenteel clubloos nadat zijn contract bij almere city fc niet werd verlengd. In de seizoenen tussen 2016 t/m 2018 was hij de onbetwiste eerste keeper van almere, maar moest na de winterstop zijn plek afstaan aan iemand die dat net iets beter deed.

NAC wil hem graag de kans geven om de concurrentiedruk op Nick Olij op te voeren. Chiel Kramer, voor velen onbekend, voor google helaas niet. Want ondanks dat hij ruim twee seizoenen achtereen (87 wedstrijden) in het doel stond, leveren de eerste zoekresultaten weinig goede reclame voor hem op. De bsiderats deelden vanmiddag al een filmpje met een enorme blunder. Daarop vonden wij een ander filmpje van een blunder die hem een week later overkwam.

Beeldmateriaal dat hem ongetwijfeld zijn carričre lang zal blijven achtervolgen. Maar allez, geef die jongen toch even een kans hé!
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>