1 augustus 2019  Aanwinsten Dogan en Bohui al weer geblesseerd

Zullen we dan toch maar weer de kastjes van Jan Boeren terug halen? Gisteren werd al bekend dat Joshua Bohui voor lange tijd uit de running is vanwege een zware knieblessure. Aan dat lijstje kan sinds gisteren ook Huseyin Dogan worden toegevoegd.

Dogan werd maandag nog trots gepresenteerd als de man die ons het komende seizoen aan de broodnodige doelpunten gaan helpen. Hij kon direct aansluiten, want hij was fit. Gisteren raakte hij echter geblesseerd op de training. Ook vandaag ontbrak hij op de middagtraining in het stadion. De aard van de kwetsuur is nog onduidelijk, dus een prognose over de duur van zijn afwezigheid is ook nog niets te zeggen.

Joshua Bohui ontbrak afgelopen maandag al bij het duel tegen Panathinaikos. Hij kampt met een zware knieblessure die hem mogelijk maanden aan de kant kan houden.

Morgenavond speelt NAC in het Rat Verleghstadion nog een oefenwedstrijd tegen de Belgische derdeklasser RWDM Molenbeek. Volgende week vrijdag 9 augustus staat de eerste competitiewedstrijd al weer op het programma. Het gaat er steeds meer op lijken dat we met een 4-4-2 opstelling zullen gaan beginnen, met een debuut voor Kudimbana naast Stokkers. Moet ie trouwens wel eerst even tekenen..
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>