22 maart 2019  Maandag presentatie van Ruud Brood, Regillio Vrede assistent

Meerdere bronnen melden dat Ruud Brood aanstaande maandag zal worden gepresenteerd als de nieuwe trainer van NAC. Hij zal in eerste instantie het seizoen af maken, daarna wordt gekeken of ze met elkaar verder willen. De Telegraaf voegt daar aan toe dat Regillio Vrede hem zal gaan assisteren. Het duo deed dat al eerder bij roda jc. Dat is blijkbaar dermate goed bevallen, dat hij mee komt naar Breda.

Update 11.40 uur, NAC.nl meldt:

Ruud Brood maakt seizoen af als hoofdtrainer
NAC Breda heeft overeenstemming bereikt met Ruud Brood. De 56-jarige Gorinchemmer volgt de onlangs opgestapte Mitchell van der Gaag op als hoofdtrainer van het eerste elftal. Brood tekent een contract tot het einde van het seizoen, waarna de samenwerking vanuit beide kanten wordt geëvalueerd. Brood, die maandag voor het eerst voor de groep staat, krijgt bij zijn uitdaging bij de Parel van het Zuiden de beschikking over assistent-trainer Regilio Vrede. De komst van Vrede houdt in dat Rob Penders en Maurice Verberne per direct vertrekken uit de technische staf van het eerste elftal.

Brood doorliep als voetballer de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde later voor respectievelijk RBC, FC Den Bosch, Willem II en NAC. De middenvelder beëindigde in 1998 zijn voetbalcarrière, waarna hij assistent-trainer werd van het eerste elftal van de Parel van het Zuiden. Daarnaast was hij in Breda trainer van Jong NAC en technisch coördinator van de Jeugdopleiding. In seizoen 2004/2005 debuteerde hij als hoofdtrainer bij Helmond Sport, dat hem huurde van de Bredase BVO. In de afgelopen jaren was de oefenmeester actief als (assistent-)trainer bij Heracles Almelo, RKC Waalwijk, Roda JC, N.E.C. Nijmegen en PSV. Nu tekent hij opnieuw voor een avontuur in Breda.

Regilio Vrede nieuwe assistent-trainer
Ruud Brood krijgt met Regilio Vrede een nieuwe assistent-trainer tot zijn beschikking. Dit naar aanleiding van de gesprekken die de nieuwe hoofdtrainer heeft gevoerd met de clubleiding, waarin zij gezamenlijk tot de beslissing zijn gekomen om meerdere veranderingen door te voeren in de technische staf. Vrede werkte eerder al samen met Brood bij RKC Waalwijk en Roda JC.


Bron : De Rat, BN/DeStem, De Telegraaf

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>