20 maart 2019  NAC zo goed als rond met nieuwe technische man: Tom van den Abbeele

39 jaar oud, Oost-Vlaming, momenteel nog in dienst van STVV Sint Truiden, en staat in België te boek als gedreven en talentvol manager met oog voor jonge spelers. Hij wordt volgens BN/DeStem de opvolger van de in september weggestuurde Hans Smulders. ‘Dat bevestigen meerdere goed ingevoerde bronnen in België en Nederland’.

Er hebben naar verluidt meerdere gesprekken plaatsgevonden tussen Van den Abbeele en NAC en de partijen zouden al tot een akkoord zijn gekomen over de arbeidsvoorwaarden. Mogelijk moet hij zijn huidige werkgever Sint Truiden nog officieel op de hoogte brengen van zijn aanstaande move. De club waar hij nog maar amper een jaar in dienst is genomen door hun nieuwe Japanse eigenaren. Sint Truiden staat momenteel 7e in de Belgische hoogste divisie en kwam net twee punten te kort voor plaatsing voor de play offs om het kampioenschap.

Van den Abbeele beschikt naar verluidt over een behoorlijk netwerk op internationaal niveau. Dat netwerk heeft hij met name te danken aan zijn scoutwerkzaamheden. Dat deed hij in het verleden veel voor psv, en in Engeland onder andere voor clubs als chelsea en norwich city. Oog voor jeugdig talent dus.
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>