19 maart 2019  Ruud Brood heeft naar verluidt wel oren naar beschikbare vacature

Mitchell van der Gaag is nog geen half etmaal NAC-trainer af, of de trainers carrousel is weer volop draaiende. Wat gaat NAC doen om het seizoen mee af te maken? Gaan we het intern invullen, of gaat NAC gelijk een naam uit de grote kaartenbak trekken? Tot NAC een definitieve invulling heeft gevonden voor het afmaken van het seizoen, zal het trio Verberne, Penders en Ten Rouwelaar de honneurs waarnemen. Een definitieve oplossing kunnen zij namelijk niet vormen. Geen van hen beschikt momenteel over de vereiste papieren, hoewel Willem Weijs en Rob Penders binnenkort aan de cursus Coach Betaald Voetbal zullen beginnen.

Degenen die in de NAC organisatie wél over die papieren beschikken zijn Frenk van Kempen (trainer Jong NAC) en Eric Hellemons (hoofd Jeugdopleiding). Van Kempen wordt nog niet rijp geacht voor de hoofdpost bij het eerste elftal en Eric Hellemons kan gezien het vertrek van Tim Gilissen zijn post bij de Jeugdopleiding op dit moment eigenlijk niet verlaten.

Dan duikt daar toch weer ineens de naam van Ruud Brood op. Daar waar pogingen in 2006, 2010 en 2014 keer op keer strandden, lijkt een nieuwe poging op dit moment vruchtbaarder te kunnen zijn. Volgens ingewijden zou hij nu wél open staan voor de functie van hoofdtrainer, zo meldt BN/DeStem. Eerder dit seizoen bleek hij al eens gepolst te zijn voor de functie van Technisch Manager, maar de werkloze trainer (vertrok afgelopen zomer als assistent bij psv) wil nog te graag op het veld staan als trainer. Ook oud-NAC spelers zoals Piris en Remie spraken eerder al de hoop uit dat de 56-jarige oud-NAC’er de het hoofdtrainerschap van NAC eindelijk op zich neemt. Kan iemand even een belletje met hem plegen?

Gaat het dan eindelijk een keer gebeuren?
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>