3 maart 2019  Alle ingrediënten voor succesvolle degradatie aanwezig

Terwijl half Breda in een of andere dampende kroeg op een klein schermpje zich verwonderden over de tussenstand in Arnhem was het voor de supporters in het uitvak al duidelijk. Ook hier gaat het schip de wal niet keren, we gaan net als anders puntloos naar huis.

Was NAC nu zo goed of vitesse zo slecht de eerste helft? Een combinatie van waarschijnlijk. Maar gezien de pech die NAC ook nu weer had (balletje op de lat, voor de tweede week op rij een blinde VAR en een lulletje rozenwater met een fluit) lijkt niemand meer het tij te kunnen keren. We koersen recht op degradatie af.

Vijf punten achterstand inmiddels. Een waslijst aan blessures. Arbitrale dwalingen. Onnodige of vage rode kaarten. Spelers die de boel opzichtig proberen te frustreren. Spelers die wel kunnen maar niet willen. Een trainer die het al maanden niet meer weet. Een clubleiding die over elkaar heen rolt. Niets staat een logische degradatie nog in de weg. Het enige wat we nog missen is een vage crimineel met een stropdas die op een persconferentie komt vertellen dat NAC over vijf jaar champions league speelt. Gezien de deplorabele staat van de club is ook dat slechts een kwestie van tijd.

Volgende week uit naar psv. Gade mee?


Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>