27 februari 2019  Ook Commercieel Manager Eric Matijsen kondigt vertrek aan.

Nadat Hoofd Opleidingen Tim Gilissen en Marion Vroenhoven (ass. Voetbalzaken) eerder deze week hun aanstaande vertrek al wereldkundig maakte, volgt nu ook Commercieel Manager Eric Matijsen met de mededeling dat hij nog tot slechts eind augustus aan zal blijven. En dat is ronduit kut nieuws.

De 34-jarige Bredanaar is sinds augustus 2013 in dienst van NAC en volgde in januari 2014 Justin Goetzee op als hoofd van de afdeling commercie toen laatstgenoemde werd benoemd tot Algemeen Directeur. Sponsoren en betrokken supporters lopen met hem weg en heeft een groot aandeel in het huidige sponsorbestand.

De club voert ‘persoonlijke redenen’ op als beweegreden. Tegenover leden van de businessclub is hij wat duidelijker, namelijk dat hij ‘in het licht van alles wat er gebeurd is zich niet meer volledig kan geven'. Vrij vertaald, hij kan het naar zijn gewaardeerde klanten niet meer verkopen / verdedigen wat er zich de afgelopen maanden in de club heeft afgespeeld. En dat is volkomen begrijpelijk.

Om de overdracht zo soepel mogelijk te laten verlopen, blijft hij tot 1 september in dienst om `het nieuwe seizoen goed op te starten en zijn taken op een goede manier over te kunnen dragen`, zo vertelt NAC.nl ons.

En zo komt aan de uittocht maar geen eind. Hebben Ben en Dwerg wellicht nog een stropdas in hun garderobe hangen? Een zeer droevige week dit…
Bron : De Rat, NAC.nl, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>