13 februari 2019  ajax en vitesse? Wij zijn er bij. Waar blčf de gij?

Aankomende zondag om 12.15 staan de Van der Gaag Babes op afspraak tegenover ajax. NAC heeft 630 autocombikaarten toegewezen gekregen en 120 buskaarten (via SV). [cynismemodus}Heel verrassend misschien, maar deze wedstrijd loopt vooralsnog niet storm [/cynismemodus] en is dus niet uitverkocht. Terwijl er met wat inlevingsvermogen best wat van te maken is om juist wél te gaan.

Om te beginnen is een uitwedstrijd op een zondagmiddag om kwart over 12 zo verrot dat er ook schoonheid in de opoffering zit. Helemaal als je als slechtst presterende ploeg van de mickey mouse league op bezoek gaat bij in zijn eer en naam aangetaste overwinteraar van de Champions League. Laten we eerlijk wezen. Geen enkele NAC supporter is een bepaalde mate van zelfkastijding vreemd.. Anders was je al lang weg geweest.
Er zijn nog wel wat meer redenen te verzinnen om aan huis en haard te verantwoorden waarom je de zondagmiddag niet meegaat naar schoonmoeders. Al is ook hierbij een beroep doen op je inlevingsvermogen geboden.
Juist in een kansloze positie als deze heeft NAC wel vaker verrast. Zeker nadat de tegenstander een zware Europese wedstrijd in de benen had. Dit zou zomaar zo'n pot kunnen worden waarvan we zo vaak vooraf tegen elkaar zeggen 'Typisch NAC om nu...'
Voor het geld hoef je het ook zeker niet te laten. Voor € 12,50 kun je gerust een poging wagen. De strenge buscombiregelingen van een aantal jaren terug, toen in colonnes in bierloze bussen veel te vroeg vanuit Breda vertrokken werd, zijn ook verleden tijd. Combivrij is het niet, maar je kunt wel met je maten in je eigen auto naar amsterdam en ook in het stadion is het tegenwoordig een stuk aangenamer toeven

Tot slot, en dat is misschien de belangrijkste reden.. Al is morele en vocale steun voor iedere voetballer sowieso lekker, NAC is niet die verzameling passanten op het veld, je hoeft het niet voor hen te doen, voor onze club is meer dan reden genoeg!

De uitgebreide vvk-info vind je hier. Kaartjes zijn t/m vrijdag nog te bestellen via NACtickets of de S&I-desk aan het stadion.

Een aantal van die redenen gaan natuurlijk ook op voor de wedstrijd tegen vitesse op zaterdag 2 maart, waarbij de wedstrijd voor de meesten in het uitvak als opwarmer voor Carnaval zal dienen. NAC maakt daar op voorhand normaal gesproken meer kans op resultaat. De arnhemmers zijn ook bepaald niet bezig aan een sterke fase en de laatste wedstrijd waarin NAC wél liet zien te kunnen voetballen was tegen deze zelfde ploeg. Je moet ergens je aanknopingspunten vandaan halen per slot van rekening.

De kvk voor uitkaart plussers is gisteren begonnen. Vandaag kunnen de 1912-ers hun toegang veilig stellen en vanaf morgen alle cc-houders. Voor de volledige kvk-info volg deze link


Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>