6 februari 2019  Van der Aat trekt zich terug, Nicole interimt door

Vandaag heeft “droomkandidaat” Henri “alleen de handtekeningen moeten nog gezet worden” van der Aat het algemeen directeurschap van NAC afgezegd en daarmee de rvc en aandeelhouders verbouwereerd achter gelaten. Vanwege persoonlijke omstandigheden luidt de officiële lezing.

“Persoonlijke omstandigheden” is een begrip waaronder je vrijwel alles kunt vegen natuurlijk. Als deze omstandigheden in de privésfeer van Van der Aat liggen is het bovenal triest voor de man zelf. Maar misschien moeten de persoonlijke omstandigheden wel gezocht worden in een veranderd inzicht in de organisatie waar hij op het punt stond zich minimaal 3 jaar aan te verbinden? Niet een ondenkbaar scenario natuurlijk en speculaties krijg je vanzelf bij de opgave van zo'n containerbegrip als reden. We lezen het misschien ooit in zijn memoires...

De alledaagse realiteit is dat NAC opnieuw kan beginnen met het zoeken naar een algemeen directeur, terwijl er ook nog geen technisch directeur is aangesteld. De nieuwe TD, zo verklaarde Gielen begin december, wordt pas aangesteld in samenspraak met de nieuwe AD en dat terwijl bijna de voor verlengingen en het aantrekken van nieuwe spelers alles bepalende voorjaarsperiode voor de deur staat. Tel daarbij op dat ons eerste laatste staat en o ja.. er staat ook nog een stadion te koop.

Kortom, de puinzooi is compleet en voorlopig interimt Nicole Edelenbosch nog wel even door.


Bron : De Rat, bn/destem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>