6 februari 2019  Dervite doet het vrijdag nog niet, Kaikai er vanaf het begin bij?

De absolute nummer 1 prioriteit van de afgelopen winterperiode lag bij het aantrekken van een centrale verdediger, maar als we vrijdag 8 februari weer bij elkaar in het Rat Verlegh Stadion zitten gaan we hoogstwaarschijnlijk alweer kijken naar het al door het ijs gezakte duo Koch-Mets.
Dorian Dervite heeft vanwege blessures slechts 134 minuten voetbal op niveau in de benen dit seizoen en is nog niet helemaal wedstrijdfit. Om die reden speelde hij gisterenavond ook nog niet mee in de 1-0 winstpartij van Jong NAC op jong fc eindhoven. De technische staf wilde geen onnodige risico's nemen. Een afweging waar ze bij het binnenhalen van deze blessuregevoelige Fransman blijkbaar milder gestemd waren. Wanneer Dervite zijn NACdebuut gaat beleven is op dit moment nog niet te zeggen.

Op basis van de trainingen ziet het er wél naar uit dat Sullay Kaikai zijn basisdebuut gaat maken. Na Korte en Kastaneer maakt Kaikai K3 compleet in een poging de clubtopscorer voor even te doen vergeten. Te Vrede zelf is volop bezig aan zijn herstel en gemikt wordt op een rentree op 23 februari als fortuna sittard op bezoek komt.

Wie wel terugkeren in de selectie tot slot zijn Arno Verschueren (komt terug van lichte knieblessure) en Mounir el Allouchi die zijn schorsing naar aanleiding van zijn rode kaart tegen wii heeft uitgezeten.


Bron : De Rat, bn/destem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>