30 januari 2019  Carolina maakt seizoen af in den bosch

NAC heeft een tijdelijke opvangplek voor de overbodige Jurich Carolina gevonden. De linksback speelt de rest van het seizoen op huurbasis bij fc den bosch, de huidige nummer 2 van de eerste divisie.

Carolina kwam deze zomer over van jong psv en moest de eerste wedstrijden van dit seizoen toekijken met een blessure. Na zijn herstel kreeg hij de kans om te laten zien wat hij in zijn mars had, maar in de 6 wedstrijden die volgden rechtvaardigde zijn spel geen moment het vertrouwen van het 3-jarige contract dat hij een paar maanden daarvoor nog ondertekende. Na de uitwedstrijd tegen emmen op 10 november mocht Carolina alleen nog de bank warm houden en zakte hij steeds verder in de hiërarchie der backs bij NAC.

In principe keer Carolina na dit seizoen gewoon weer terug in Breda, want er zijn geen verdere overnameclausules afgesproken. Wel heeft NAC bedongen dat hij in het geval dat we den bosch tegenkomen in de nacompetitie niet speelgerechtigd is.

Het technische hart hoopt voor het verstrijken van de transfer deadline overmorgen ook nog Greg Leigh te slijten, maar de kans dat dat gaat lukken is aanzienlijk kleiner sinds de verpersoonlijking van de stuip van NAC eind vorig kalenderjaar geblesseerd raakte. Hoewel zijn rol uitgespeeld lijkt nu Jethro Mashart en Alex Gersbach de komende 2,5 seizoenen vastliggen is het dus niet helemaal uitgesloten dat we Leigh-Leigh-Leigh! nog vaker gaan zien en horen.


Bron : De Rat, bn/destem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>