23 januari 2019  NAC wil tijdelijke vervanger Te Vrede halen; geen City aid

NAC gaat de aanvalsproblemen met het wegvallen van Mitchell te Vrede niet intern oplossen, maar gaat de transfermarkt op om de voorhoede van een scorende spits te voorzien.

Afgelopen zondag viel Te Vrede uit met een verrekking aan een pees. Het ziet er niet naar uit dat hij de komende vier weken in actie zal gaan komen. In het meest gunstige geval zal hij wellicht thuis tegen fc groningen zijn rentree kunnen maken. Tot die tijd worden er nog veel cruciale duels gespeeld. En dat moet met een volwaardige aanvalslinie.

De alternatieven zijn er intern wel, maar overal is een vraagteken bij te zetten. Is Sydney van Hooijdonk er klaar voor om op dit niveau de volle 90 minuten te spelen en beslissende goals te maken? De nog herstellende Gervane Kastaneer is nog niet de volle honderd procent wedstrijdft. Kan wel mee doen, maar nog geen volle wedstrijd. Mikhail Rosheuvel is meer een buitenspeler dan een spits. Datzelfde geldt voor de vers aangetrokken Engelsman Sullay Kaikai. Robert Mühren lijkt nog niet te zijn herstelt van zijn knieblessure die hij vorige week donderdag op de training op liep.

Vanuit City hoeven we ook geen helpende hand te verwachten. Enerzijds omdat ze niets in de aanbieding zeggen te hebben, anderzijds omdat de relatie tussen NAC en City sinds het ontslag van Hans Smulders ernstig bekoeld lijkt.

De transferdeadline loopt nog tot donderdag 31 januari 23.59 uur.
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>