22 januari 2019  Mitchell te Vrede enkele weken uit de running

Dubbele domper afgelopen zondag. 2-0 verlies en de clubtopscorer die geblesseerd het veld moet verlaten. In de 80e minuut ging Te Vrede naar de grond en greep daarbij naar zijn onderbeen. Doorgaan was duidelijk geen optie meer. Alles wat geelzwart is hield zijn adem in. Wetende hoe afhankelijk we van hem zijn.

Gisteren vond nader onderzoek plaats. Daar werd al vrij snel duidelijk dat we de komende weken niet op onze aanvaller hoeven te rekenen. Een verrekking van een pees in weerhoud hem er in ieder geval van om de wedstrijden tegen ado den haag en De Graafschap mee te doen. De wedstrijden die daarop volgen zijn nog een groot vraagteken. Kans bestaat dat we hem voor de carnaval niet meer terug zien.

De komst van de gisteren vastgelegde aanvaller Sullay Kaikai komt dan ook als geroepen. Echter is het nog maar de vraag of dat deze jongen van hetzelfde kaliber is als Mitchell te Vrede. En de nieuweling is ook nog eens meer een buitenspeler dan een spits. Andere alternatieven zijn Sydney van Hooijdonk en de nog niet volledig inzetbare Gervane Kastaneer en Robert Mühren. Maar ook Giovanni Korte kan nog op deze positie uit de voeten. Wie gaat het worden? Doe in de Rat Poll eens een suggestie als je wil.

Wat dan ook, ontzettend veel beterschap toegewenst Mitchell..
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>