21 januari 2019  Nieuwe NAC spits: Sullay Kaikai komt gratis over van Crystal Palace [video]

En daar is de derde versterking deze winterstop. De aanvaller, met zowel de Britse als de Sierra Leeonse nationaliteit, luistert naar de naam Sullay Kaikai en tekent voor minimaal anderhalf seizoen in Breda.

De toelichting van NAC.nl zelf:
De in Londen geboren Kaikai kwam op zijn vijftiende in de opleiding van Crystal Palace terecht. De Engelsman, die ook de Sierra Leoonse nationaliteit heeft, maakte in zijn jaren als jeugdspeler veel indruk en werd in het seizoen 2013/2014 voor het eerst verhuurd aan Crawley Town, op dat moment actief in de League One. Bij de club uit Crawley maakte Kaikai zijn debuut in het professionele voetbal. De seizoenen daarop verkaste de talentvolle vleugelaanvaller achtereenvolgens op huurbasis naar Cambridge United (League Two), Shrewsbury Town (League One), FC Brentford (Championship) en Charlton Athletic (League One). In de tussentijd maakte hij in mei 2016 zijn debuut in de Premier League in een wedstrijd van zijn geliefde Crystal Palace tegen Southampton.

Sullay Kaikai: " Ik heb veel goede dingen gehoord, ook over de supporters. Ik heb er erg veel zin in en kijk uit naar deze uitdaging. Toen ik hoorde over de kans om voor NAC te kunnen spelen, was ik direct geďnteresseerd. Ik kan niet wachten om te beginnen en alles te geven. Ik ga proberen om direct van waarde te zijn. "

Nog wat andere filmpjes over deze jongen:
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>