14 januari 2019  Lundqvist houdt NAC aan het lijntje, technisch hart zoekt onderwijl verder.

Pascal “Pokerface” Lundqvist schermt met interesse van een Griekse club (naar verluidt OFI Kreta) en schuift de keuze voor de aanbiedingen voor zich uit. Dat tijdrekken kan NAC zich duidelijk niet permitteren. Het technisch hart wil voor de hervatting van de competitie, zondag tegen willem ie ie, de derde versterking aan de selectie kunnen toevoegen. Om die reden heeft NAC nu het contact met optie twee en drie geïntensiveerd.

Prima opstelling van NAC. Het is graag of niet. Nog niets gepresteerde snotapen die nog twijfelen tussen een wekelijks kolkend Rat Verlegh Stadion of een Griekse wanbetaler, die slaan wij maar al te graag over. Ook de Venlonaren zouden interesse hebben, maar tegen dat aanbod is voor NAC makkelijk te concurreren. Het aanbod van NAC blijft zoals het is, zover is aan het kamp Lundqvist duidelijk gemaakt. NAC en psv zijn er onderling al aan uit. Het contract van de 21-jarige Zweed zou in Eindhoven niet worden verlengd en speelde zo goed als al zijn wedstrijden voor de beloften van psv. Derhalve werkt psv vlot mee aan een overgang naar elders.

Gisteren liet hij tegenover de camera van Fox Sports weten dat de gesprekken ‘still serious are’ en dat we’ll see’ wat er gebeurt.
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>