11 januari 2019  NAC wil verlengen met Te Vrede, aanvaller weet officieel nog niets.

Of dat de gebruikelijke spelersgesprekken in de winterstop al hebben plaats gevonden is niet bekend. Maar van de intentie van het technisch hart om het aflopende contract van Mitchell te Vrede te willen verlengen is bij de aanvaller zelf nog niets bekend. Toch maakt hij zie nog helemaal niet druk: ,,Ik weet nog niet wat de intentie van de club is. Dan is het raar om nu op deze plek over mijn toekomst te praten, ik wacht geduldig af. Ik focus me op de tweede seizoenshelft met NAC en zie wat de toekomst brengt.”

Volgens BN/DeStem is de club voornemens om langer met de huidige clubtopscorer (9 goals) door te gaan. Op basis van zijn gevoel voor NAC staan de seinen op groen. ,,Ik heb het meer dan naar mijn zin bij NAC. Ik voel me thuis bij de club. Een band met de supporters creëer je over het algemeen door te presteren. Het is een wederzijdse interactie, het moet van beide kanten komen.”

Over een wild buitenlands avontuur bedenkt Te Vrede zich nog wel een tweede keer. ,,Zo’n stap maak ik niet meer. Ik heb geleerd dat geluk heel belangrijk is. Ik was ongelukkig in Turkije en als ik ongelukkig ben, kan ik niet presteren.” , doelend op zijn dienstverband bij Boluspor in de Turkse eerste divisie. ,,De manier waarop ze met je omgaan wens ik niet nog een keer mee te maken.”

Te Vrede voelt zich op zijn plek in Breda. ,,De warmte die ik hier van de mensen en de stad voel, heb ik nergens anders gevoeld. Als jonge jongen trok ik me dingen ook meer aan, tegenwoordig maak ik me niet snel druk meer. Ik ben ouder en rustiger geworden. Bij NAC ben ik op mijn plek.”
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>