3 januari 2019  Nieuwe linksback: ‘Alex Gersbach tekent meerjarig contract’

En daar zou de volgende linksback moeten zijn. BN/DeStem meldt dat NAC een mondelinge overeenkomst heeft met de 21-jarige Australisch international Alex Gersbach. De verdediger staat nu nog onder contract bij Rosenborg BK (61 wedstrijden) en werd vorig seizoen nog verhuurd aan FC Lens (14 wedstrijden). Tot de zomer van 2016 speelde hij nog 32 wedstrijden voor Sydney FC. Bij NAC zou hij een meerjarig contract gaan tekenen.

Het kan nog wel even duren voordat NAC de komst van de vijfvoudig international officieel bekend maakt. In de regel maakt NAC dit pas wereldkundig op het moment dat de krabbel ook daadwerkelijk is gezet. Aangezien de Australiër momenteel met zijn land deelneemt aan de Asia Cup (finale op 1 feb.), zal dat nog wel even op zich kunnen laten wachten. Om die reden zal hij ook niet meegaan naar het trainingskamp.

Met de komst van deze nieuwe linksback lijkt NAC zich voor te bereiden op een vertrek van Leigh of Carolina. Jethro Mashart, linksback uit eigen jeugd, staat namelijk ook nog eens op het punt om een contract te gaan tekenen.
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>