3 januari 2019  NAC hervat training zonder Sporkslede en Ilic

Gisterenmiddag heeft de selectie de kerstvakantie achter zich gelaten en de training hervat, voordat ze zaterdag vertrekken naar het trainingskamp aan de Spaanse zuidkust. Op het trainingscomplex maakte aanwinst Khalid Karami zijn eerste minuten in de NAC trainingspak. De komst van de rechtsback moet niet alleen zorgen voor meer concurrentie in de hoek, maar impliceert volgens BN/DeStem ook een langdurige afwezigheid van de geblesseerde Fabian Sporkslede. Naar verluidt komt hij zelfs de rest van het seizoen niet meer in actie.

Daarnaast blijft ook de rentree van Luka Ilic langer uit dan verwacht. De verwachting is dat we op korte termijn niet op zijn terugkeer hoeven te rekenen. De Serviër viel begin november uit in de gewonnen thuiswedstrijd tegen heracles, met een kwetsuur aan de achillespees.

Verder ontbrak Greg Leigh, hij bleef uit voorzorg binnen, maar is verder wel gewoon fit en kan mee op trainingskamp. Dat laatste geldt ook Gervane Kastaneer, Anouar Kali en Paolo Fernandes. Hoewel zij nog wel apart van de groep trainden. Laatste afwezige was Erik Palmer-Brown, familie omstandigheden houden hem op dit moment nog in de Verenigde Staten.
Bron : De Rat, BN/DeStem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>