1 januari 2019  NAC huurt Karami van Vitesse [video]

En daar is de eerste overeenkomst van het jaar 2019. NAC meldt zojuist dat het Khalid Karami huurt van Vitesse. De verdediger wordt voor een periode van een half seizoen geleend van de Arnhemmers. Met zijn 29 jaren is hij e ervaren verdedigende kracht waar naar gezocht werd. Morgen (woensdag) zal hij aantreden voor zijn eerste training in Zundert. Een prima rechter vleugel verdediger die ook uit de voeten kan als centrale verdediger. Concurrentie voor Koch, Van Anholt en Sporkslede?

Op NAC.nl wordt hij als volgt omschreven:

De in Amsterdam geboren Karami maakte in 2011 zijn debuut in het betaalde voetbal voor Go Ahead Eagles. Na twee succesvolle seizoenen in Deventer werd hij opgepikt door Excelsior. In zijn eerste zijn bij de Kralingers promoveerde Karami via de Play-offs meteen naar de Eredivisie. Na vijf seizoenen en 154 officiële wedstrijden ruilde hij het rood-zwart van Excelsior afgelopen zomer in voor het geel-zwart van Vitesse. In de eerste seizoenshelft kwam Karami tot één officiële wedstrijd voor Vitesse. De tweede helft van dit seizoen is Karami op huurbasis te bewonderen in het Rat Verlegh Stadion, waar hij herenigd wordt met hoofdtrainer Mitchell van der Gaag, met wie hij eerder al succesvol samenwerkte bij Excelsior.

Khalid Karami: “Voor mij biedt deze verhuur een goede uitkomst. Ik heb hele goede ervaringen met de trainer opgedaan bij Excelsior. Dat opgeteld bij het gegeven dat NAC een prachtige club is met een stadion vol mensen die echt leven voor het voetbal gaf mij de doorslag om voor NAC te kiezen.”
Bron : De Rat, NAC.nl

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>