31 december 2018  NAC en Rommens uit elkaar

Na 2,5 jaar is het huwelijk tussen Olivier Rommens en NAC voorbij. Beide partijen zijn overeengekomen dat de lopende verbintenis tot komende zomer per direct verbroken wordt. De kleine, onfortuinlijke Belg heeft geen uitzicht op speelminuten en mag zijn geluk elders gaan beproeven.

Rommens kwam in de zomer van 2016 over van Jong PSV en leverde in het laatste eerste divisie jaar zijn bijdrage aan de promotie naar de eredivisie (23 wedstrijden, 1 doelpunt), maar moest al de laatste 3 maanden aan de kant toekijken met een buikspierblessure. Na zijn herstel werd hij in de aanloop naar de voorbereiding op het eredivisieseizoen door een zware knieblessure waar hij bij NAC tot op de dag van vandaag nooit meer bovenop is gekomen. Afgelopen zomer gaf Smulders de pechvogel nog een overgenereuze kans door de optie in zijn contract te lichten, maar een half jaar nadien is zijn situatie nog altijd even uitzichtloos. Rommens werkt zijn wedstrijden af bij de reserves en houdt op wedstrijddagen van het eerste een stoel in het Rat Verlegh Stadion warm.

Rommens: '“Ondanks dat het de afgelopen anderhalf jaar niet is gelopen zoals ik had verwacht, kijk ik toch met een positief gevoel terug op mijn periode in Breda. Het jaar van de promotie was mijn absolute hoogtepunt tot nu toe. Het is jammer dat ik NAC nu ga verlaten, maar voor mijzelf is het belangrijkste dat ik minuten kan maken. Hopelijk lukt me dat elders.'

Meer voorspoed bij je volgende club gewenst en het ga je goed Ollie!


Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>