21 november 2018  Niemczycki maakt debuut en houdt de nul

De afgelopen interlandperiode vlogen 3 selectiespelers uit om voor hun land uit te komen.

Karol Niemczycki hield in de eerste wedstrijd tegen Portugal nog de gehele de bank van Polen -20 warm, maar in het oefenduel met Oekra´ne -20 viel de doelman in de 67ste minuut in een maakte hij zijn debuut in het Onder 20-elftal van Polen. Niemczycki kwam in het veld bij een 1-1 tussenstand en omdat de Polen uiteindelijk de wedstrijd met 2-1 wist te winnen ging Karol toch het veld af met een clean-sheet.

Skender Loshi is met AlbaniŰ -21 meegegaan om sfeer te happen, want de aanvaller kwam in beide oefenduels met Malta -21 geen enkele van de bank af.

Jurich Carolina is de enige speler die als A-international op pad gegaan is en die trip is zeer succesvol verlopen. In het kader van de Nations Cup speelde koploper Curašao tegen Guadeloupe. Carolina en co. maakten gehakt van de tegenstander en stuurden ze met 6-0 het eiland af. Ex-NAC'er Elson Hooi was tweemaal trefzeker.

De aan Helmond Sport uitgeleende Richelor Sprangers won eerder al met Ha´ti in en van Nicaragua (0-2), maar had hier zelf helaas geen actief aandeel in.


Bron : De Rat, NAC, transfermarkt, vi.nl

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>