3 november 2018  Heracles en NAC drinken vooraf samen een biertje

De afspraken lagen er al weken. De afspraak van beide clubs, Clubraad van NAC, in samenwerking met de lokale driehoek, dat supporters van heracles almelo voor de wedstrijd welkom zijn om op het supportersplein voor de Bea een biertje te komen drinken tezamen met die van NAC.

Iets waar we in Breda niet meer van opkijken. Eerdere gezamenlijke bier drink rendez-vous voor Café Beatrix met de bezoekende supporters van Sparta, De Graafschap en AZ verliepen al zeer succesvol. Toch zag de politie Almelo naar aanleiding van de rellen na NAC – w2 reden om deze afspraak terug te draaien, dat advies werd helaas door de politie Breda overgenomen. Door de inzet van de SLO’s van beide clubs is deze afspraak weer in de oorspronkelijk staat hersteld.

Gerustgesteld met het bericht van NAC.nl van gisteren dat de gezamenlijk biertje drinken gewoon doorgang kan vinden. In totaal zullen er zo’n 200 heracles supporters afreizen naar Breda. Hoeveel er zich voor een biertje in de Bea zullen voegen? Als jij kon kiezen tussen een biertje in een gezellig café of anderhalf uur voor de wedstrijd in een vissenkom zitten… do the math. Dus schrik niet als er straks een zwart-wit shirt of sjaaltje naast je een biertje komt bestellen.

De SLO's (duur woord voor supporterscoördinator) van beide clubs zijn blij dat het initiatief alsnog door kon gaan. Gijs Kluft namens NAC: " Het is mooi dat we voor de wedstrijd met supporters van beide clubs samenkomen. " Zijn evenknie van heracles almelo Raymond Alfons vult aan: " Dit is wederom een voorbeeld dat we stappen maken in het kader van de normalisatie. "
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>