24 oktober 2018  Gielen: 'technisch platform' als tussenoplossing

NAC is druk doende met het samenstellen van een groepje wijze mannen uit de voetballerij die het technisch beleid de komende 2 maanden gaat voeren. Het zogenaamde 'technische platform' wordt momenteel in sneltreinvaart opgetuigd, maar de exacte invulling en rolverdeling is nog niet helemaal duidelijk, aldus voorzitter van de RVC, Joost Gielen. 'Daarover zijn we in gesprek.'

Het platform, waarvan we al wel zo goed als zeker weten dat Pierre van Hooijdonk daar onderdeel van uit zal gaan maken, is een tussenoplossing. De 'weeffout', zoals Gielen de structuur noemt waarin Smulders naast Goetzee stond, wordt er nu uitgehaald. 'De nieuwe algemeen directeur krijgt een stem in de aanstelling van een technisch persoon (manager of directeur). Die technische grote nieuwe man komt dan wel ónder de algemeen directeur te staan.

Over de taakverdeling en invulling van het technisch platform moet uiterlijk volgende week meer duidelijkheid zijn. Daarna pas volgt de bekendmaking van de nieuwe algemeen directeur. De verkenningsgesprekken zijn in volle gang. 'We zitten midden in gespreksrondes' besluit Gielen.


Bron : De Rat, Bredavandaag

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>