22 oktober 2018  De reacties na NAC-willem ie ie, Pierre wil helpen

Wakker worden en de opstart op de toch altijd enigszins vermoeiende maandag. Wederom geen werelds gevoel over gehouden aan de prestatie van de Parel van het Zuiden, die niet zo straalt als het kan. Eerst het meest recente nieuws: Pierre van Hooijdonk heeft gisterenavond in Studio Voetbal toegezegd NAC te willen helpen, belangrijke toevoeging hierbij is dat het hem daarbij niet gaat om de functietitel, dus of hij dan daadwerkelijk een technisch directeur gaat worden die ook de lange termijn lijnen gaat uitzetten, blijft enigszins in het midden. Pierre geeft het volgende aan: ‘’ik ben bereid om NAC vanaf nu te helpen, het belangrijkste probleem is de selectie. Het elftal heeft niet voor niets zo weinig punten gehaald. Iedereen kan zien dat er te weinig kwaliteit is om te overleven in de eredivisie’’. Dit laatste houdt in dat er in de wintersport verschillende spelers moeten komen en gaan, dat zal met een lege portemonnee zijn, Pierre zegt daarover dat er binnenkort een nieuw gesprek volgt met NAC, wordt dus vervolgd.

Terug naar de wedstrijd tegen w2. Op de persconferentie zegt Adrie Koster er veel over, maar eindigt met: ‘’ik ben teleurgesteld dat we hier niet de drie punten hebben gepakt vandaag en dat we er dus twee hebben ingeleverd.’’ Van der Gaag dan: ‘’ik kan leven met een gelijkspel, vond vooral het eerste half uur ons de bovenliggende partij’’. Hij benoemt verder dat het feit dat El Allouchi niet te vinden was op zijn eigen positie (linksbuiten) het idee van de tactiek was: ‘’samen met Luka Ilic was het idee om met Mounir tussen de linies te spelen, dat lukte aardig. Maar je moet ook verdedigen’’. Van der Gaag gaat hierop verder door aan te geven dat wanneer het voor NAC zo moeilijk is om al een goal te maken, je de goals dan al helemaal niet zo makkelijk weg moet geven.

We zitten nu over de helft van de wedstrijden die voor de winterstop gespeeld worden. NAC speelt de komende weken nog 8 wedstrijden:

27 okt 2018 18:30 Uit ADO Den Haag

November 2018

03 nov 2018 18:30 Thuis Heracles Almelo

10 nov 2018 18:30 Uit FC Emmen

24 nov 2018 20:45 Thuis Ajax

December 2018

02 dec 2018 16:45 Uit FC Groningen

09 dec 2018 16:45 Thuis Vitesse

15 dec 2018 18:30 Uit PEC Zwolle

22 dec 2018 19:45 Thuis sc Heerenveen

Benadrukt nog maar eens dat nu schreeuwen om versterkingen een pijnlijk standpunt is, met nog een kwart competitie te gaan tot de winterstop moeten deze mannen er alles aan doen om zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen.
Bron : De Rat, bn de stem

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>