12 maart 2018  Jong NAC verliest in heerenveen

Vandaag om 14:00 uur werd in het hoge noorden afgetrapt voor een wedstrijd tussen jong heerenveen en Jong NAC. Aan de kant van NAC stonden meerdere bekende gezichten in het veld zoals Rai Vloet, Gianluca Nijholt en Menno Koch.

Ook bij heerenveen stonden er bekende namen op het veld; Henk Veerman, Julius Magnusson en Jizz Hornkamp. Die laatste was een plaag voor NAC. Wat eigenlijk de gehele wedstrijd niet in het spel voorkwam. Enkel Daan Klomp behaalde zijn eigen niveau, de rest zat daar allemaal ver onder.

Onder je niveau spelen is niet de beste tactiek tegen de koploper natuurlijk. Tot aan de rust had NAC het moeilijk, maar de brilstand bleef tot de rust iniedergeval gehandhaafd. Ook tot ver in de tweede helft, tot de 71ste minuut om precies te zijn. Jizz Hornkamp kopte de 1-0 binnen op aangeven van Nemanja Mihajlovic.

In de 83ste minuut werd de wedstrijd nog wel voor een kleine 10 minuten gestaakt vanwege onweer. De regen of bliksem bracht NAC helaas geen nieuwe energie om nog een gelijkmaker binnen te schuiven. De 1-0 bleek dan ook het eindresultaat. Hiermee staat NAC nu op een zesde plaats met maar twee punten meer dan de een na laatste van de competitie, al hebben die vier(!) wedstrijden minder gespeeld.

Opstelling:BR> Menno Koch, Rai Vloet, Mark Birighitti, Robbie Haemhouts (77’ Marwin Reuvers), Bodi Brusselers, Bart Meijers, Diego Snepvangers (81’ Jordan van der Gaag), Gianluca Nijholt, Daan Klomp, James Horsfield en Richelor Sprangers (63’ Jules Molenschot).
Bron : De Rat

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>