6 maart 2018  Enkelblessure trekt streep door seizoen van Lucas Schoofs

De Belgische huurling ontbrak afgelopen zaterdag al in de wedstrijdselectie tegen feyenoord vanwege een kwetsuur die hij vorige week woensdag op de training opliep. Nader onderzoek in het Amphia heeft uitgewezen dat de blessure van Lucas Schoofs erger is dan verwacht. Het herstel gaat vermoedelijk zelfs enkele maanden in beslag nemen, waarmee eigenlijk al is uitgesloten dat hij dit seizoen nog in actie gaat komen.

De jonge middenvelder liep de blessure de training op in een duel met notabene concurrent Nijholt. “In een duel om de bal trapte Schoofs vorige week woensdag per ongeluk met zijn voet tegen de onderkant van de voet van Nijholt,” zo weet BN/DeStem te omschrijven.

De 21-jarige huurling van aa gent viel goed in de smaak bij Vreven. Nadat hij werd vastgelegd stond hij in vier van de vijf wedstrijden in de basis. Schoofs is voor anderhalf seizoen gehuurd en speelt volgens NAC.nl in principe ook volgend seizoen voor NAC. Het is echter niet helemaal duidelijk hoe en waar hij zijn herstel gaat uitzitten.

Gofferzjuukkes Lucas! Dat is een enorme domper. We wensen je ontzettend veel sterkte met je herstel.
Bron : De Rat, NAC

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>