28 februari 2018  Terugblik: Matig weekend NAC jeugd, O-19 pakt belangrijke punten.

Het was afgelopen weekend een bijzonder slechte voor de NAC jeugd. Van de bovenbouw wist alleen de O-19 te winnen, wat dan ook wel hard nodig was. De andere teams hebben geen van allen weten te winnen.

Onder 11 en Onder 12
Voor beide teams stond er een competitiewedstrijd tegen fortuna sittard op het programma. Omdat fortuna een van de weinige clubs is die nog op echt gras speelt bij de jeugd is de wedstrijd helaas afgelast. Echt gras en vorst gaan helaas niet zo goed samen.

Onder 13
In de strijd om de topposities van de ranglijst hebben de jongens zaterdag dure punten laten liggen. Helaas was dit ook nog tegen directe concurrent ado den haag. Hierdoor is het gat tussen de twee clubs geslonken tot 4 punten, waar het eigenlijk had moeten groeien naar tien punten. Gelukkig komen er nog een aantal wedstrijd waardoor er nog van alles mogelijk is.
Opstelling:
Teun van Remortel, Sam Bielok (45’ Finn Schoester), Thymen Frey (51’ Milan van den Berg), Oualid Agougil, Tymen v Ramshorst, Omar Mekkaoui, Bram Sloots (51’ Quinten Gerritsen), Ilias Boumassaoudi, Wouter Wermenbol (51’ Jelmar Broekmans), Ezechiel Banzuzi, Tobias Ernst (45’ Sabri Azarkane).
Doelpunten:
Fabiano Rust (0-1, 0-2 en 0-3, 20’, 42’, en 59’).

Onder 15
De jongens hebben in den bosch goed aan het zelfvertrouwen kunnen werken. Tegen de plaatselijke fc werkt het namelijk 1-4. Dat is een goed resultaat om mee te nemen naar de competitie waar NAC nog steeds met willem ie ie in strijd is om de koppositie.

Onder 17
Op bezoek bij de palingboeren ging het niet zoals gehoopt. Ondanks dat de jongens vol voor de winst wilde gaan lag de bal in de negende minuut al in het verkeerde netje. Toch bleef NAC knokken voor elke meter en creëerde ook diverse kansen. Wat je altijd zal zien dat als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Zo ook hier, in de 36ste minuut stond het 2-0. Hierna kwam de wedstrijd in evenwicht maar bleef de strijd op het veld onverminderd doorgaan. Vaak op het randje en misschien zelfs wel iets erover, alles voor de overwinning. De volendammers gingen in de 69ste minuut iets te ver, waardoor een van de wijdbroeken een rode kaart kreeg. Ondanks de man minder had NAC moeite om door de geparkeerde bus te komen. Gelukkig wist NAC in de 76ste minuut de aansluitingstreffer te scoren. Wat alleen `een beetje jammer` is dat volendam in de 78ste minuut de 3-1 binnen werkt. Dit omdat NAC volledig op de aanval ging spelen om toch een punt of misschien wel meer binnen te slepen. Helaas is dit niet gelukt en zakken de jongens steeds verder op de ranglijst. Hiermee wordt promotie naar de eredivisie steeds moeilijker.
Opstelling:
Tein Troost, Assim Said (41’ Luc Marijnissen), Floris van Nijnanten (26’ Vieri Kotzebue), Björn Hardley, Stijn van der Put, Jim Verburgt, Sabir Agougil, Hakim Mperanyi, Daan Wensink, Tommy van Butselaar en Wessel Kerckhoffs.
Doelpunten:
Victor van Montfort (1-0 en 2-0, 9’ en 36’), Luc Marijnissen (2-1, 76’) en Jip Molenaar (3-1, 78’).

Onder 19
Dan zijn we hier bij het lichtpunt van het weekend. Onze O-19 heeft eindelijk weer een wedstrijd gewonnen in de race om promotie. Dit keer was pec zwolle op eigen veld het slachtoffer. Op voorgeven van Jochem van den Biggelaar kopt, in de 21ste minuut, Sydney van Hooijdonk de 1-0 tegen de touwen. Na rust gaat de ploeg rustig verder waar het gebleven was en scoort dankzij Freek van Gestel in de 54ste minuut de 2-0. In de 61ste minuut scoort Sydney van Hooijdonk nog een keer. De zege lijkt nu zo goed als binnen, al weet pec in de 84ste minuut nog wel op 3-1 te komen. Verder komen ze niet meer in de buurt van de goal en heeft NAC eigenlijke de benodigde drie punten binnen, al zijn ze er nog lang niet.

Opstelling:
Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt (85’ Luca den Heijer), Victor Stenzler, Jochem van den Biggelaar, Marwin Reuvers, Skender Loshi, Freek van Gestel (85’ Julian Broeren), Jethro Mashart, Sydney van Hooijdonk (76’ Mohamed Amissi), Jordan van der Gaag en Job van der Avert.
Doelpunten:
Sydney van Hooijdonk (1-0, 21’), Freek van Gestel (2-0, 51’), Sydney van Hooijdonk (3-0, 61’) en Maxim van der Meer (3-1, 84’).

Om het geheel nog af te maken plaatsen we ook het overzicht van NAC zelf.
Bron : De Rat, NAC Jeugd

 
<< Back <<
      © www.derat.nl
>> Reageer >>